Varenummer: 11101025

Schwalbe Marathon Plus MTB Tråddæk - 29x2,10 (54-622)


 
289 DKK / STK
231,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Schwalbe Marathon Plus MTB Tråddæk er det mest punkteringsresistente MTB dæk, som også er godkendt til hurtige elcykler. Dækkets mønster er således udformet, at midterribberne på dækket ruller ubesværet på hårdtpakkede underlag, mens yderknopperne giver et godt greb i terrænet. SmartGuard 5mm punkterings beskyttelse beskytter så effektivt, at selv en tegnestift ikke kan stikke igennem beskyttelseslaget. Ydermere er der reflekser på dæksiderne, samt Schwalbes Dual gummiblanding som giver optimal ydelse. Kombinationen af SmartGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og smidighed.

  Anvendelse
  Anvendes til mountainbike både on/off road. Er du træt af at punktere, så er dette cykeldæk det helt rigtige valg.

  Specifikationer:

  • Schwalbe Marathon Plus MTB E-Bike Ready/50 km/t
  • Performance tråddæk
  • Størrelse 29 x 2,10 (54-622)
  • Vægt 1270 gram
  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • 5mm SmartGuard punkteringsbeskyttelse
  • Dual gummiblanding
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • Dæk tryk 2,0 - 4,5 BAR - 30 - 65 PSI
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket

  Montering
  Se venligst denne guide

  Kvalitetsniveau
  Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr.tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag. Således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

  Vedligeholdelse
  Schwalbe anbefaler et dæktryk på 2,0 - 4,5 BAR/30 - 65 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 • Brand Schwalbe
  Produkt Kanttrådsdæk
  Anvendelse MTB
  Farve Sort
  Størrelse 29"
  Tubeless ready/easy Nej
  Dæktype Almindelig/kanttråd
  Bredde 2.10
  ETRTO 54-622
  Egnet til elcykel Ja
  EAN 4026495771825
 • Per A.

  Hvis man som Mountain bike kører er træt af punkteringer , er dette dæk det helt rigtige. Der kører fint på både landevej og skovstier mm . Er det race og konkurrence man vil er der andre muligheder.

  John L.

  Har købt meget på Cykelpartner og blev heller ikke skuffet denne gang. :-) Dertil synes jeg det er let at finde det jeg skal bruge på hjemmesiden når jeg søger efter en artikel / et produkt.

  Elias H.

  Fungerer fint. Nemme at montere

  Søren D.

  De bedste "punktérfrie" dæk jeg har haft - kun en enkelt punktering på ca. 8.000 km. Dækket er tungt, men hvis målet er at undgå punktering, kan jeg anbefale dækket.

  John P.

  Nemme at montere. De er noget tungere end de gamle foldedæk, som sad på cyklen, men det tættere mønster og lidt mere stivhed gør, at min datter føler, at cyklen ruller bedre end før. så den lavere rullemodstand opvejer den øgede vægt til fulde. Vi har Marathon plus dæk på forskellige cykler i husstanden, og har gode erfaringer indtil videre, hvad punktering angår. Der har endnu ikke været punkteringer på nogle af de cykler, hvor dækkene er punkteret. Der bliver pendlet på alle cyklerne hver dag året rundt.

  Henning N.

  Varen levet til fulde op til mine krav og forventninger :-)

  Gregers V.

  Dækkene lever fuldt ud op til mine forventninger