Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Her får du en tube Wet Lube fra Muc-Off der er effektiv og ultra holdbar. Dette er en kædeolie, der er biologisk nedbrydelig og som samtidig reducerer friktion og energiforbrug. Med denne olie fra Muc-Off kan du v…
Læs mere
Tilbudet udløber 24-11-2019
Vejl.: 59,00 Før 45,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en tube Wet Lube fra Muc-Off der er effektiv og ultra holdbar. Dette er en kædeolie, der er biologisk nedbrydelig og som samtidig reducerer friktion og energiforbrug. Med denne olie fra Muc-Off kan du være fuldkommen sikker på, at du får et kvalitetssikkert produkt, som du inden længe umuligt vil kunne undvære i dit værksted.

Anvendelse
Du kan anvende denne Wet Lube til både MTB-, cykelcross-, racer- og pendlercykler. Fremgangsmetoden er nem og enkel, men før brug skal du sørge for at kæden rengjort og tør. Herefter påføres Wet Lube i en moderat mængde på indersiden af kæden samtidig med at pedalerne drejes i modsatte retning. Til slut tørres overskydende kædeolie væk.

Specifikationer

  • Wet Lube - Kædeolie
  • Indeholder: 50 ml.
  • Reducerer friktion og energiforbrug
  • Afviser vand på kæden
  • Bionedbrydelig
  • Nem at påføre

Kvalitetsniveau
Wet Lube fra Muc Off er yderst nem at påføre og den er særlig anvendelig til våde og mudrede forhold. Kædeolien er biologisk nedbrydelig, og den er baseret på vegetabilsk olie, så du får en økologisk beskyttelse.

25-09-2019
Super lækker. Dejligt at den er farvet, så man let kan se, hvor man er nået til. Måske er jeg miljøskadet, men jeg elsker duften, så det er endnu et plus :-)
28-05-2019
God fed olie der ligger sig godt på kæden og bliver liggende.