"Rim" er navnet på denne lækre kvalitetshue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget vindtæt pandebånd i lækker fleece. En virkelig lække…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

"Rim" er navnet på denne lækre kvalitetshue fra norske Ulvang. Huen er i en lækker kvalitet af 100% ren merinould og har indbygget vindtæt pandebånd i lækker fleece. En virkelig lækker hue, som du hurtigt vil blive afhængig af, når vinteren står for døren.

Anvendelse
"Rim" er beregnet til både almindelig hverdagsbrug, samt til aktive friluftsmennesker på farten. Huen er i en lækker kvalitet af 100% merinould, med indbygget fleecefor, så den er super ideel til vinterens koldeste måneder. Et oplagt valg til både lystfiskeren og jægeren, som bruger mange timer udendørs.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% vindtæt polyester fleece
  • Blødt vindtæt fleece bånd indvendigt
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Rim" huen er en lækker vinterhue i god kvalitet og af 100% merinould.Huen har indbygget vindtæt pandebånd i lækker fleece, som giver ekstra beskyttelse af ørerne. Ved køb af "Rim", får du virkelig kvalitet til pengene og så er den tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.