Denne lækre strikhue er fra norske Ulvang og er en del af deres "Rav" serie. "Rav" er en kvalitetshue produceret i 100% ren uld og er strikket i en lækker rib strik. Huens tidløse design, gør den anv…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne lækre strikhue er fra norske Ulvang og er en del af deres "Rav" serie. "Rav" er en kvalitetshue produceret i 100% ren uld og er strikket i en lækker rib strik. Huens tidløse design, gør den anvendelig år efter år og den passer godt, selv på årets koldeste måneder.

Anvendelse
"Rav" er både til dig som elsker et aktivt friluftsliv, samt til dig der nyder en stille og rolig stund udenfor. Huen kan både bruges som den er, eller med et lille ombuk så ørerne er fri.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% uld
  • Rip strik
  • Oeko-Tex certificeret

Kvalitetsniveau
Her får du en utrolig lækker uldhue, i en kvalitet af 100% lækkert uld. Logoet er printet på læderstrop, som giver huen et mere eksklusivt look. Vi synes virkelig "Rav" huen er en super god hue til prisen og som et ekstra plus, er den Oeko-Tex certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.