Norske Ulvang står bag denne "Rav" serie af lækre kvalitetshuer i 100% ren uld. Huen giver god beskyttelse af både hovedbunden og ørerne, selv på de koldeste vinterdage. Dens smarte og tidløse design, gør det til en hue du ka…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Norske Ulvang står bag denne "Rav" serie af lækre kvalitetshuer i 100% ren uld. Huen giver god beskyttelse af både hovedbunden og ørerne, selv på de koldeste vinterdage. Dens smarte og tidløse design, gør det til en hue du kan beholde langt ud i fremtiden. Logoet er tilføjet på tag i ægte læder.

Anvendelse
"Rav" er en multifunktionel hue, som kan bruges til både fisketuren, vandreturen samt til almindelig hverdagsbrug. Huen kan bruges, både som den er, eller med ombuk så ørerne kommer fri.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid - Vanilla
  • Materiale: 100% uld
  • Rip strik
  • Oeko-Tex certificeret

Kvalitetsniveau
Her får du en utrolig lækker uldhue, i en kvalitet af 100% lækkert uld. Logoet er printet på læderstrop, som giver huen et mere eksklusivt look. Vi synes virkelig "Rav" huen er en super god hue til prisen og som et ekstra plus, er den Oeko-Tex certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.