Hamna er navnet på denne lækre strikhue fra Ulvang. Huens strikkemetode gør, at omkredsen på huen ikke vil ændre sig under brug og den bibeholder derfor den samme pasform i længden. Den lækre uldkvalitet gør, at huen er yders…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Hamna er navnet på denne lækre strikhue fra Ulvang. Huens strikkemetode gør, at omkredsen på huen ikke vil ændre sig under brug og den bibeholder derfor den samme pasform i længden. Den lækre uldkvalitet gør, at huen er yderst anvendelig på vandreturen samt til andre udendørs aktiviteter i årets koldeste måneder..

Anvendelse
Denne lækre hue er til brug i hverdagen og egner sig særdeles godt til vintermånederne og minusgrader. Er du den aktive vandre, fisker eller jæger, vil Hamna også være det ideelle valg, da ulden sikrer dig i mod kulden i alt slags vejr.

Specifikationer:

  • Farve: Pink - Beetroot
  • Materiale: 100% Merino uld For: 92% Viscose, 8% elastan
  • Loose fit design
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
Hamna huen er en lækker vinterhue i god kvalitet, og af 100% uld. Huens strikkemetode gør, at huen ikke udvidder sig i omkredsen under brug. Ved køb af Hamna, får du virkelig kvalitet til pengene. Huen er tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da huen indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.