Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
AnvendelseBrooks læderhåndtag i brun. Håndtagene er lavet af skiver i kærnelæder som holdes sammen af stål eger fra en almindelig cykel og aluminiums muffer. Specifikationer Materiale: …
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Anvendelse
Brooks læderhåndtag i brun. Håndtagene er lavet af skiver i kærnelæder som holdes sammen af stål eger fra en almindelig cykel og aluminiums muffer.

Specifikationer

  • Materiale: Læder
  • Farve: Brun
  • 6 nye eger medfølger. Der bruges 3 eger per håndtag.
  • Længde: 130mm
  • Diameter udvendig: 35mm
  • Diameter indvendig: 22mm

Montering
Håndtagene skubbes indover styret, hvor efter skruerne som er monteret i håndtagene spændes fast med en 3 mm umbraco nøgle.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles- De er alle lavet i læder! Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

02-05-2017
19-03-2015
Lækker Brooks kvalitet. De er så dejlige at jeg er bange for at en elendig tyv en dag vil stjæle dem når cyklen står på gaden ;o)
13-10-2014
Lækre håndtag, og ingen tvivl om kvaliteten.Føles en smule tykke i begyndelsen, men det vænner man sig hurtigt til. Jeg vil anbefale brug af Brooks læderfedt, medens de er helt nye, og gerne inden brug.