1 anmeldelser
Dette Double Density håndtag sæt fra Bike Attitude er ergonomisk udformet, således at hånden har en større hvileflade. Desuden er håndtagene fremstillet i et to-komponent materiale, hvor d…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 16/12/2020 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Double Density håndtag sæt fra Bike Attitude er ergonomisk udformet, således at hånden har en større hvileflade. Desuden er håndtagene fremstillet i et to-komponent materiale, hvor den grå del af håndtaget er særdeles stødabsorberende. Håndtagene er 2 forskellige længder, det ene håndtag er 135 mm og den anden er 92 mm. Den udvendige diameter er 32/48 mm, og håndtagene er åbne i begge ender. Der er propper med til enden af styret. At håndtagene ikke er lige lange skyldes, at det korte håndtag er beregnet til anvendelse på højre side af styret på de cykler, hvor gearskifteren er et drejegreb.

Anvendelse
Du kan anvende håndtagene fra Bike Attitude på langt de fleste cykler med almindeligt styr, hvilket vil sige, at styret skal have en tykkelse på 22-23 mm i diameteren. Denne tykkelse bruges på langt de fleste cykler på det danske marked, og dermed kan sættet anvendes på mange Urban, MTB- og citybikes. Håndtagene kan anvendes sammen med barends på styret, og i dette tilfælde skal de blot skubbes lidt længere ind på styret.

Specifikationer

  • Håndtag sæt med 2 stk. og 2 stk. ende propper
  • Komfort: Høj stødabsorberet
  • Håndtagene er åbne i begge ender
  • Længde 1 x 135 mm og 1 x 92 mm
  • Indvendig diameter: 22-23 mm
  • Farve: Sort/Grå
  • Vægt pr. sæt: 185 gram

Kvalitetsniveau
Dette Double Density håndtag sæt fra Bike Attitude er ergonomisk udformet, således at hånden har en større hvileflade og er desuden i et to komponent materiale, hvor den grå del er højt stødabsorberende.

Montering
For at gøre monteringen lettere for dig, anbefaler vi, at styret røret gøres vådt med vand og lidt sæbe, således at håndtagene bliver lette at skubbe ind over styret. Det er vigtigt, at du bemærker, at der vil gå ca. et døgn inden håndtagene vil sidde ordentlig fast på styret, idet sæbe og vand først skal fortrænge.

EAN: 4714150545033

07-08-2018
Fine håndtag. Min kone er begejstret over ergonomien, og jeg er imponeret over at de sidder fast selv om jeg brugte opvaskemiddel for at få dem på.