Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse gummistøvler sætter den trælse regn og de fugtige omgivelser i perspektiv, da de kan levere den rette komfort og vandtæthed til din tilværelse på våde dage. Gummistøvler…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Disse gummistøvler sætter den trælse regn og de fugtige omgivelser i perspektiv, da de kan levere den rette komfort og vandtæthed til din tilværelse på våde dage. Gummistøvlerne er lavet i et flot stykke gummi og i en farve, der kan give dit stilrene udseende et ekstra attribut. Gummistøvlerne er vandtætte og er lavet med et justerbart spænde, der kan justeres til den rette pasform.

Anvendelse
Recon X gummistøvler fra Trespass viser sig ideelle til den langsomme og våde dag, hvor regnen bare siver ned. Her er disse gummistøvler perfekte til en tur i de våde omgivelser, hvor de nok skal holde fødderne komfortable og tørre.

Specifikationer

  • Vandtæt
  • Wellington støvler
  • Fremhævet Trespass logo
  • Justerbart spænde
  • Materiale: Gummi

Kvalitetsniveau
Trespass har før vist et meget højt niveau med deres produkter, der giver den største portion af komfort og funktionalitet med brug af solide materialer og innovative teknologier, der kan hamle op med naturens strabadser og strenge krav til kroppen. Dette har givet dem et kvalitetsstemt niveau, hvor både nybegyndere og seriøse campister kan være med på bølgen. Det er derfor heller ikke til nogens overraskelse, at firmaet er meget prominent på den internationale scene.

Vedligeholdelse
Disse gummistøvler kan bare tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.