Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Uanset om du tager på vildmarkstur eller spejderlejr, kan denne "Firewood" brænder fra Robens, være god at have ved hånden. Brænderen tændes op med træ og grene, og du behøver …
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 419,00 Før 379,00
DKK 341,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Uanset om du tager på vildmarkstur eller spejderlejr, kan denne "Firewood" brænder fra Robens, være god at have ved hånden. Brænderen tændes op med træ og grene, og du behøver derfor ikke at medbringe tungt brændsel på turen.

Anvendelse
Denne "Firewood" brænder er super ideel til vildmarksturen og andre ture i det fri. Brænderen anvendes med træ og grene, så du slipper for at sørge for brændsel på turen.
Risten er så stor, at den kan anvendes som grill og bruges til de større gryder.

Specifikationer

  • Model: Firewood brænder
  • Størrelse: 22.5 x 22.5 x 27.5 cm.
  • Størrelse (pakket): 27 x 21 x 4.1 cm.
  • Transporttaske medfølger
  • Bred rist som er egnet til større gryder eller som grill
  • Til brug af træ og grene

Kvalitetsniveau
Når du køber et produkt fra Robens, er du sikret kvalitet for pengene. Robens er en danskejet virksomhed, som producerer udstyr til friluftentusiaster og outdoor mennesker. Når Robens udvikler nye produkter, gør de det med fokus på kvalitet, lav vægt og et inspirerende design i fokus.

Vedligeholdelse
Denne brænder fra Robens kræver ikke nogle særlige former for vedligeholdelse. Det anbefales dog altid at følge produktets manual, for at opnå bedst mulige levetid på produktet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.