1 anmeldelser
Ønsker du at passe godt på din RockShox forgaffel? Dette sæt med støvringe og skumringe sikrer en optimal beskyttelse imod støv og andet skidt, så det ikke trænger ned i din forgaffel. Ringene er fremstillet af RockShox, hvor…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Ønsker du at passe godt på din RockShox forgaffel? Dette sæt med støvringe og skumringe sikrer en optimal beskyttelse imod støv og andet skidt, så det ikke trænger ned i din forgaffel. Ringene er fremstillet af RockShox, hvorfor du kan vide dig sikker på, at de passer optimalt på din forgaffel. Sættet findes i flere forskellige størrelser, hvorfor du skal være opmærksom på, hvilken forgaffel du har, og hvilken størrelse ring, der passer til denne.

Anvendelse
Støvringene skal monteres på den udvendige side af forgaflen. Sættet indeholder to ringe, en til hver side af forgaflen, og sørger for at slutte helt tæt, således støv ikke trænger ned i forgaflen.

Specifikationer

  • RockShox sæt med støvringe
  • Størrelser: 28 mm og 30 mm
  • Kompatibilitet:
    28 mm passer til Judy, Pilot, SID, Dart og XC28 forgafler,
    30 mm passer til Reba, Tora, Recon og Revelation forgafler

Kvalitetsniveau
RockShox støvringe er fremstillet specifikt til deres forgafler. Du finder derfor ikke bedre produkter end disse, hvis du ønsker at beskytte din forgaffel bedst muligt imod støv og andet skidt.

Montering
RockShox Støvringene skal monteres ved brug af RockShox’ monteringsværktøj, der er specialfremstillet til montering af deres støvringe.

Vedligeholdelse
Dette kit har til formål at beskytte din forgaffel bedst muligt. Dertil kræves ikke nogen særlig vedligeholdelse af ringene. Du bør tog tjekke dem for, om de sidder helt tæt og fjerne støv på overfladen af ringene, når du samtidig er i gang med at rengøre din forgaffel.

Tilgængelige varianter

28 mm, 30 mm

21-10-2018
Passer til min RockShox Reba RL fra 2011