Denne Point forgaffel passer til 26" mountainbikes, som har styrfittings, der er uden gevind. Forgaffelben og stilk er fremstillet i stål. Du får en kvalitetssikker forgaffel, som har en god styrke og stivhed.  AnvendelseFor…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Point forgaffel passer til 26" mountainbikes, som har styrfittings, der er uden gevind. Forgaffelben og stilk er fremstillet i stål. Du får en kvalitetssikker forgaffel, som har en god styrke og stivhed. 

Anvendelse
Forgaflen anvendes til mountainbikes med 26" hjul og i kombination med 1 1/8" styrfittings uden gevind og 1 1/8" frempind med stamme. Der er studser til montering i stål af Canti lever bremser eller V-bremser. Ydermere er der gevindøjer både for- og bagved gaffelbenenderne, som blandt andet bruges til montering af helskærme eller andet udstyr.

Specifikation

  • Forgaffel med 1 1/8" (28,6mm) stilk i stål
  • Passer til 26" MTB hjul
  • Lakeret i farven sort
  • Længde på stilken er 240mm, heraf gevindstykke på 100mm som kan afkortes efter ønske
  • Indbygnings mål til fornav er 100mm og maksimalt 9 mm aksel
  • Gennemgående bolt hul i gaffelbroen og gaffelender til montering af skærme, lygtebeslag eller andet udstyr
  • Anvendelse af styrfittings i størrelse 1 1/8" med 30mm bundkonus
  • Farve: Sort
  • Vægt ca. 1130 gram

Montering
Når forgaflen skal afkortes i stilklængden, er det vigtigt at dette gøres med et lige snit ved hjælp af en savleder, se dette produkt under anbefalede varer. Styrfittings skal ud over at være i dimension 1 1/8" også passe til kronrøret på cyklen, og derfor har vi ikke tilføjet nogle anbefalede styrfittings til denne forgaffel. Frempinden der skal anvendes skal være med stamme, som skal have en udvendig diameter på 25,4 mm.

Kvalitetsniveau
Denne forgaffel er skabt i stål og kvaliteten er i top, idet du får en forgaffel med en stor styrke og stivhed. Denne følger derfor den kvalitet, man ellers ser hos Point. Her er komfort og funktionalitet kombineret i produkter, der er ment til at gøre hverdagen nemmere for en enkelte bruger.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne forgaffel kan blot ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dermed kan den blive ved med at have et godt udseende.

EAN: 4016232043032

Ingen anmeldelser af dette produkt.