Bliv sommerklar med dette lækre par Elzada damesandaler fra Teva. Sandelens åbne design lader dine fødder ånde, mens den bløde microfiber-belægning på trædepuderne, giver dig et godt komfortniveau. Ydersålen er af stærk men b…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Bliv sommerklar med dette lækre par Elzada damesandaler fra Teva. Sandelens åbne design lader dine fødder ånde, mens den bløde microfiber-belægning på trædepuderne, giver dig et godt komfortniveau. Ydersålen er af stærk men bøjelig gummi, der klarer de fleste underlag og sørger for at du står godt fast, også når det er vådt.

Anvendelse
Tevas designere har skabt denne sandal til sommerens udeoplevelser. Sandalens mellemsål er stødabsorberende, og ydersålen klarer fint de fleste underlag. Sandelen kan desuden tåle vand, så den er ideel til stranden. Den justerbare velcro-rem gør det nemt at tilpasse sandalen til dine fødder, så den sidder sikkert og godt på foden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Tekstil/PU (36%), Polyester (64%). Gummisål
  • Justerbar velcro-rem
  • Stødabsorberende mellemsål
  • Microfiber-trædepude
  • Antibakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Denne Elzada damesandal fra Teva er lavet af gode materialer med et let og enkelt design. Den er behagelig at have på og giver din fod den nødvendige støtte på dine vandreture i sommervarmen.

Vedligeholdelse
Du kan skylle denne sandal i vand efter behov. Vi anbefaler anbefaler ikke at vaske den i vand, der er over 30 grader varmt

Vejledende størrelsesguide

  36 37 38 39 40 41 42     
Mål (cm) 22.5 23,2 24 25 25,5 26,5 28,3

Tilgængelige varianter

36, 37

Ingen anmeldelser af dette produkt.