Lækker Elzada sommersandal fra Teva i et åbent design, der tillader foden at ånde. Damesandalen er komfortabel at have på, med en blød microfiber-belægning på trædepuderne, der giver et højt komfortniveau. Ydersålen er af rob…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Lækker Elzada sommersandal fra Teva i et åbent design, der tillader foden at ånde. Damesandalen er komfortabel at have på, med en blød microfiber-belægning på trædepuderne, der giver et højt komfortniveau. Ydersålen er af robust gummi, der kan klare udfordringer og giver et godt greb på selv glatte underlag.

Anvendelse
Denne sandal er bygget til sommerens friluftsliv. Den bløde og stødabsorberende mellemsål klarer sig godt på diverse underlag, og sandalen er desuden designet til at klare vand. Det er nemt at tilpasse sandalen til din fod med den justerbare velcro-rem. 

Specifikationer

  • Farve: Grå (Gray mist)
  • Materiale: Tekstil/PU (36%), Polyester (64%). Gummisål
  • Justerbar velcro-rem
  • Stødabsorberende mellemsål
  • Microfiber-trædepude
  • Antibakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Denne Elzada damesandal fra Teva er lavet af gode materialer med et let og enkelt design. Den er behagelig at have på og giver din fod den nødvendige støtte på dine vandreture i sommervarmen.

Vedligeholdelse
Du kan skylle denne sandal i vand efter behov. Vi anbefaler anbefaler ikke at vaske den i vand, der er over 30 grader varmt

Vejledende størrelsesguide

  36 37 38 39 40 41 42     
Mål (cm) 22.5 23,2 24 25 25,5 26,5 28,3

Tilgængelige varianter

36, 41, 42

Ingen anmeldelser af dette produkt.