Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne flyverdragt fra Isbjörn sørger for, at dit barn kan lege og være udenfor i det våde og kolde vintervejr i mange timer - uden at blive våd og kold! Penguin Winter Flyverdragt er nemlig godt …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne flyverdragt fra Isbjörn sørger for, at dit barn kan lege og være udenfor i det våde og kolde vintervejr i mange timer - uden at blive våd og kold! Penguin Winter Flyverdragt er nemlig godt foret og udstyret med en helt vind- og vandtæt og samtidig åndbar membran.

Ydermaterialet er et slidstærkt nylonmateriale. Det er bluesign®-certificeret, hvilket vil sige, at det er miljøvenligt produceret. Også foret er produceret miljøvenligt, eftersom det består af 100 % genanvendte materialer. Det vamer effektivt i forhold til den lave vægt. Faktisk kan flyverdragten holde dit barn varmt, selv når temperaturen dykker ned under fem minusgrader!

Membranen sørger for at holde vand og vind ude, samtidig med at den lader dit barns hud ånde. Det vil sige, at det aldrig bliver ubehageligt varmt og svedigt at have flyverdragten på, når man tumler og løber rundt.

Igloo Penguin Flyverdragt sidder godt og komfortabelt takket være den justerbare talje og de forbøjede knæ og ærmer. Hætten er også justerbar og kan også tages af, hvis der ikke er behov for den. Både ærmer og bukseben kan gøres 3 cm længere, så dit barn ikke vokser fra flyverdragten alt for hurtigt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.