Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Mangler du en flot og klassisk cykelkurv, så kunne denne model fra Bike Partner måske være noget for dig. Cykelkurven har et lækkert design i en fin sølv farve. Kurven har bløde svejsede …
Læs mere
Tilbudet udløber 24-11-2019
Vejl.: 539,00 Før 399,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Mangler du en flot og klassisk cykelkurv, så kunne denne model fra Bike Partner måske være noget for dig. Cykelkurven har et lækkert design i en fin sølv farve. Kurven har bløde svejsede kanter, så intet hænger i. Derudover har kurven et reflekterende Bikepartner logo på forsiden af kurven.

Anvendelse
Cykelkurven fra Bike Partner monteres foran på cyklen og er fastspændt på en solid måde som giver stabilitet under anvendelsen. Kurven kan anvendes til din taske, en flaske vand eller solbrillerne. Ydermere er kurven ideel, når du skal handle indkøb, således at du slipper for, uforsvarligt, at hænge en pose på styret eller bag på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Materiale: Alu
  • Mål: Længde 38 cm x Bredde 29 cm x Højde 25 cm 
  • Beslag, skruer, møtrikker, unbrako og vejledning medfølger

Montering
En montering her kan nemt foregå ved, at man benytter sig af de medfølgende komponenter af beslag, skruer og møtrikker. Monteringen bør foregå ved, at man bruger en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

Ingen anmeldelser af dette produkt.