Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Her får dit barn optimal køreglæde på ét hjul! Ethjulede cykler er mega sjove og udfordrende at køre. Og så træner de samtidig dit barns koordinationsevne, muskulatur, motori…
Læs mere
Vejl.: 659,00
DKK 649,00
Ikke på lager
Forventet: 06/12/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får dit barn optimal køreglæde på ét hjul! Ethjulede cykler er mega sjove og udfordrende at køre. Og så træner de samtidig dit barns koordinationsevne, muskulatur, motorik og balanceevne. Denne et-hjulede cykel er velegnet til børn, idet sadelpinden kan justeres i højden i takt med at barnet vokser. Du justerer nemt og hurtigt sadelpinden vha. et hurtigspænde. Cyklen kan derfor også nemt benyttes af flere forskellige, og i et snuptag justeres til hver enkelt brugers højde. Ligesom den sagtens kan gå i "arv" fra storebror/-søster til lillebror/-søster. Du får et godt produkt for pengene, der leverer mange års morskab og glæde.

Anvendelse
Cyklen kommer med mørke dæk, som gør den anvendelig primært udendørs. Denne cykel er ideel til begyndere, da der er beskyttelse på sadlen og tilmed at håndtag at holde fast på når man lærer at holde balancen.

Specifikationer

 • Robust et hjulet cykel i hvid lakering
 • Sort sadel med kantbeskyttelse og håndtag
 • Sadelpind i stål
 • Pedalarme i stål
 • Pedalarmslængde: 114 mm
 • Aluminiumsfælg
 • Hurtigbespænding ved sadlen så den kan justeres uden brug af værktøj
 • 20" hjul
 • Dækstørrelse: 47-406 eller 20" x 1.75"
 • Når sædet er sat i mindste position er højden fra sadlen og ned til jorden 86 cm. Når den er i størst mulige er den 96 cm.
 • Optimal benlængde: 66 - 78 cm
 • Vægt: 4,7 kg

Montering
Sadelpind og hjul skal monteres på forgaffel. Bemærk der er kørselsretning på dækket. Hertil kræves en 10 mm svensknøgle, som ikke følger med. Herudover skal pedaler monteres, men i den forbindelse skal du være opmærksom på, at der er en højre og venstre pedal, samt at der er venstregevind i venstre pedal. Hertil kræves en 15 mm pedalnøgle eller svensknøgle. Den følger ikke med. Derudover skal du pumpe luft i dækket. Vi anbefaler, at du smører pedalgevinde, bolte og sadelpind med fedt inden montering.
Alle varer til montering står som relaterede varer ude til højre.

Sikkerhed og kvalitet
Cyklen opfylder de europæiske EN71-1 normer samt er godkendt af tyske TÜV. Den et-hjulet cykel er lavet i en robust kvalitet.

Vedligeholdelse
Da cyklen er lavet af det stærke materiale stål, kan sadelpinden være udsat for rustangreb, såfremt man lader cyklen stå udenfor. Begyndende rustangreb kan let fjernes med olie og fedt sammen med en klud. Ellers er der tale om et ukompliceret produkt, som kræver minimal vedligeholdelse.

22-08-2017
Jeg bestilt min cykel lørdag, den blev pakket søndag og jeg modtog den mandag. Og alt var let og forståeligt.
10-10-2014
cyklen skal bruges som julegave så jeg kan ikke anmelde den endnu, men vender gerne tilbage efter jul. men pris og levering var upåklageligt