Velsmagende SiS Go Energy + Caffeine gel med smag af cola og et højt kulhydrat og koffeinindhold. Perfekt til at give dig et hurtigt mentalt og fysisk boost, præcis når du har brug for det under din træning. Denne gel er lave…
Læs mere
Vejl.: 35,00
DKK 19,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Velsmagende SiS Go Energy + Caffeine gel med smag af cola og et højt kulhydrat og koffeinindhold. Perfekt til at give dig et hurtigt mentalt og fysisk boost, præcis når du har brug for det under din træning. Denne gel er lavet med mange af de samme teknikker som SiS' isotoniske gels. De 22 gram kulhydrater og 75mg koffein bliver derfor lynhurtigt optaget af kroppen, så du straks får et energi-boost og kan yde maksimalt.

Anvendelse
Tag en energigel fra SiS en time før du begynder din træning, så din krops koffeinindhold er højt ved træningsstart. Under lange træninger bør du maks indtage fire almindelige (75mg) koffein-gels om dagen og maks to dobbelte (150mg). Disse gels er designet til at kunne åbnes ved brug af en hånd mens du cykler. Størrelsen passer perfekt til at have med i lommen på f.eks. en cykeltrøje eller et par løbebukser. En hurtig og nem form for energi til din træning og motion.

Specifikationer

  • Smag: Cola
  • Størrelse per gel: 60ml
  • Koffein per gel: 75mg
  • Kulhydrater per gel: ca. 22 gram
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Hvedefri
  • Uden mælkeprodukter
  • Uden nødder

Kvalitetsniveau
SiS udvikler sine energiprodukter i samarbejde med professionelle sportsudøvere fra hele verden. Deres produkter holder et meget højt niveau og bruges derfor af sportshold som cykelholdet Team Sky (nu Team INEOS) og fodboldklubber som Manchester United og Blackburn Rovers.

BØR IKKE INDTAGES AF BØRN UNDER 16 OG GRAVIDE KVINDER!

Næringsdeklaration: Per 100 ml
Per servering 60 ml
Energi 594kj/142kcal 356kj/85kcal
Protein 0,0g 0,0g
Kulhydrater 35g 21g
- heraf sukker 1,2g 0,7g
Fedt 0g 0,0g
- heraf mættede fedtsyrer 0g 0,0g
Salt 0,1g 0,4g
Koffein 125mg 75mg

Ingredienser:
Vand maltodextrin (fra majs) (33%), naturlige smagsmidler, geleringsmidler (Gellan Gum, Xanthan Gum), surhedsregulatorer (citronsyre, natriumcitrat), koffein (75mg), konserveringsmidler (natriumbenzoat, kaliumsorbat), sødestof (acesulfam K, sucralose) natriumchlorid, antioxidant (ascorbinsyre).

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

 

 

EAN: 5025324190324

Ingen anmeldelser af dette produkt.