Kildemoes Thurø Koppla Connect er en elcykel i topkvalitet. Cyklen har det nye Koppla system, hvor man på telefonen kan tyveribeskytte batteriet, GPS-tracke cyklen og låse hele systemet digitalt, i tilfælde af cyklen skulle b…
Læs mere
Kildemoes Dame størrelsesguide
 • Kan afhentes i en af vores 12 butikker
  Du skal blot vælge Click&Collect i Checkout
 • Gratis levering & serviceeftersyn
 • Leveres 100% samlet og køreklar
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kildemoes Thurø Koppla Connect er en elcykel i topkvalitet. Cyklen har det nye Koppla system, hvor man på telefonen kan tyveribeskytte batteriet, GPS-tracke cyklen og låse hele systemet digitalt, i tilfælde af cyklen skulle blive stjålet. Der er desuden bevægelsessensor og sundhedsdata med information om forbrændte kalorier og reduceret Co2. Sensorerne registrerer, hvis man kommer ud for et trafikuheld, hvorefter der automatisk sendes besked til udvalgte kontaktpersoner, som kan se hvor du befinder dig. Systemet kan indstilles efter din personlige kørestil, så du får mest muligt ud af motorens ydelse og batteriets rækkevidde. Der sendes automatisk besked til din telefon, når det er tid til service.

GPS-funktionerne kobles op til systemet over mobilnetet. De første 3 år har man gratis adgang, herefter koster et abonnement 99 kr. om måneden. Ønsker man ikke at fortsætte abonnementet efter 3 år, ophører GPS-funktionerne, men man kan fortsætte på cyklen med alle andre funktioner.

Centermotoren med 65 Nm er effektiv og lydsvag. Batteriet har 418 Wh som rækker op til ca. 140 km, afhængig bl.a. af indstilling, terræn og din egen ydelse. Man vælger assistance på et LCD farvedisplay, hvor man også kan se strømniveau, hastighed og triptæller. Her kan man desuden aktivere funktionen walk-assist, som hjælper ved lav hastighed, mens man går med cyklen.

Kildemoes Thurø Koppla Connect har 7 gear, fodbremse og hydraulisk skivebremse i forhjulet. Stellets lave indstigning gør det nemt at komme på og af cyklen. Man har en komfortabel kørestilling med god kontrol og godt overblik. Dækkene har 3 mm forstærkninger mod punkteringer. Bagpå og foran er der bagagebærer med AVS kliksystem, hvor man hurtigt kan klikke kurve og tasker på. Forgaflen har låsesystem, så cyklen ikke drejer og vælter, når den står parkeret med varer i kurven foran. 

Kildemoes City Koppla Connect leveres samlet med godkendt lås og lygter. Man har service og garanti i Design Cyklers butikker.

Specifikationer:

 • Stelmateriale: 6061 aluminium
 • Stelstørrelser: 47 cm, 51 cm, 55 cm
 • Farve: Mat blå
 • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus
 • Bremser: Fodbremse og hydraulisk skivebremse foran
 • Lås: Fastmonteret AXA med nøgle
 • Lygter: Integrerede for og bag
 • Dæk: 700x35 Spectra med X3 Plus beskyttelse
 • Bagagebærer: Atran AVS med kliksystem - Foran og bagpå
 • Støtteben: E-bike aluminium på bagstel
 • Frempind: Trinløs justerbar aluminium
 • Centermotor: Koppla Egoing med 65 Nm, 25 km/t
 • Display: LCD med farver
 • Assistance: 5 trin
 • Batteri: 418 Wh / 11.6 Ah
 • Rækkevidde ca. 48-140 km
 • App: Kildemoes Koppla
 • Læs mere om Koppla her.

Tilgængelige varianter

47 cm, 51 cm, 55 cm


Vejledende størrelsesguide Kildemoes Dame

(cm)
Din højde Stel størrelse
148 - 162 47 cm
162 - 172 51 cm
172 - 182 55 cm

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, går vi hurtigst muligt i gang med at samle og klargøre cyklen i én af vores Design Cykler butikker. Så snart cyklen er 100% køreklar, sender vi cyklen med fragtmand - direkte hjem til dig!

Levering af cyklen
Din nye cykel leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2-7 hverdage.
Fragtmanden kontakter dig forud for leveringen, for at aftale nærmere omkring leveringstidspunktet. Levering af cyklen vil ske i tidsrummet 8-16 på hverdage.
Du har også mulighed for selv at afhente din cykel i en Design Cykler butik nær dig.

Service og garanti
Din service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikker. Når du har købt en ny cykel hos os, får du samtidig et GRATIS serviceeftersyn, som du kan benytte inden for 2 måneder (gældende fra leveringsdagen).

Sammen med cyklen modtager du et garantibevis og et servicehæfte. Servicehæftet skal du medbringe, når cyklen skal til sit første serviceeftersyn.

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres desværre ikke, med mindre andet er opgivet.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

Ønsker du at høre om mulighederne for opgradering af batteriet på din elcykel, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være behjælpelige med dette.
Telefon: 39 40 31 31
info@cykelpartner.dk
Husk at have varenummeret på cyklen klar, for hurtigt at få hjælp.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.