Kildemoes Berlin Koppla Light er en smart elcykel med den nye Koppla teknologi. På en App i din mobiltelefon kan du se batteristatus og indstille elmotorens ydelse efter dit eget behov. Du kobler på systemet via Bluetooth, og…
Læs mere
Lithium-ion batteri
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kildemoes Berlin Koppla Light er en smart elcykel med den nye Koppla teknologi. På en App i din mobiltelefon kan du se batteristatus og indstille elmotorens ydelse efter dit eget behov. Du kobler på systemet via Bluetooth, og der kræves ikke et  abonnement. Batteriet fungerer kun på netop din elcykel, så det giver ingen mening for en tyv at stjæle det. 

Elmotoren er placeret i forhjulet og batteriet er integreret i bagagebæreren. Det har 418 Wh, som rækker op til ca. 115 km under optimale forhold*. Motorassistancen indstilles på et display på styret, hvor man desuden kan se assistance, strømniveau, hastighed og triptæller. Det er også her man tænder for lygterne og aktiverer walk-assist, som hjælper, når man går med cyklen. 

Kildemoes Berlin Koppla Light er udstyret med 7 gear, fodbremse og en hydraulisk skivebremse i forhjulet. Bagagebæreren har AVS-beslag, så man kan klikke en AVS-kurv eller taske på. Denne elcykel leveres 100% samlet med godkendt lås og lygter. Der er service og garanti i Design Cyklers butikker.

Specifikationer:

 • Stelmateriale: Aluminium 6061
 • Farve: Mat blå
 • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus
 • Bremser: Fodbremse og hydraulisk skivebremse foran
 • Lås: AXA med nøgle
 • Lygter: Integrerede lygter for og bag
 • Dæk: 700x35 Spectra X3 Plus
 • Bagagebærer: Atran AVS aluminium
 • Motor: Koppla Egoing frontmotor 250W, 25 km/t
 • Moment: 38 Nm
 • Display: LCD
 • Assistance: 5 trin
 • Batteri: 11.6 Ah / 418 Wh, rækkevidde ca. 45-115 km

*Batteriets rækkevidde er afhængig af bl.a. den valgte assistance, temperatur, vind, terræn, din vægt, batteriets alder og din egen ydelse.

Tilgængelige varianter

51 cm, 55 cm


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

Vejledende størrelsesguide Kildemoes Dame

(cm)
Din højde Stel størrelse
148 - 162 47 cm
162 - 172 51 cm
172 - 182 55 cm

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, så samles og klargøres den 100% i én af Design Cyklers butikker og sendes herefter direkte hjem til dig – 100% køreklar!

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres ikke, med mindre andet er opgivet.

Cyklen leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2 - 7 hverdage.
Fragtmanden vil kontakte dig forud for levering, og aftale nærmere.

Service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikkerne. Det er også her du kan få foretaget dit GRATIS serviceeftersyn, inden for de første 2 måneder.

Du vil finde garantibevis og et servicehæfte i den kasse cyklen bliver leveret i. Servicehæftet skal du desuden medbringe, når cyklen skal til sit første eftersyn.

Ingen anmeldelser af dette produkt.