Varenummer: 85928421721-X

Frappè Shimano 261 - Elcykel - Lilla


.
21.999 DKK
17.599,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Afhent gratis i en af vores butikker
  Leveringstid: 2-7 hverdage
 • Gratis service de første to måneder
 • Leveres 100% samlet og køreklar
 • Frappè Shimano 261 byder på et klassisk design kombineret med moderne funktioner. Med syv indvendige gear tilbyder denne elcykel en behagelig og opret kørestilling, der sikrer et godt overblik på vejen. Det lave stel gør det nemt at stige på og af cyklen.

  Hydrauliske fælgbremser sikrer pålidelige opbremsninger og fuld kontrol uanset vejret. Sadel og håndtag er ergonomisk designet for ekstra komfort, selv på ujævne veje. På bagagebæreren kan du let fastgøre en AVS-kurv eller taske, mens der foran er et praktisk lad til en kurv, kasse eller taske. Cyklen er også udstyret med en godkendt lås, lygter, et stabilt støtteben og dæk med punkteringsbeskyttelse.

  Elmotoren er en støjsvag Shimano centermotor med 60 Nm, der effektivt hjælper dig op ad bakkerne. Batteriet på 500 Wh giver en imponerende rækkevidde på op til 100 km, afhængigt af forskellige faktorer såsom din egen indsats, valgt assistance, vejforhold, terræn og temperatur. Der er tre niveauer af assistance samt en walk-assist funktion, der støtter dig ved lave hastigheder, når du går med cyklen.

  Frappè Shimano 261 er en elcykel med et tidløst design og høj kvalitet. Den anbefales til daglig pendling, indkøbsture og afslappede cykelture i fritiden.

 • Brand Frappé
  Produkt El-cykel
  Model Shimano 261
  Køn Dame
  Farve Lilla
  Farve (leverandør) Purple
  Stelstørrelse 46 cm, 54 cm
  Stel Aluminium
  Stelmateriale Aluminium
  Motor Center
  Batteri 500 Wh
  Sensor Hastighed, rotation og torque sensor
  Display Shimano SC-E6100
  Rækkevidde Op til ca. 100 km
  Walk assist Ja
  Moment 60 Nm
  Geargruppe Nexus
  Gear 7, Indvendig
  Bremsetype Fælgbremse
  Hjulstørrelse 700C
  Dæk 47-622 CST Zeppelin
  Sadel Selle Royal Gipsy
  Bagagebærer medfølger Ja
  Ringeklokke medfølger Ja
  Støtteben medfølger Ja
  Skærmsæt medfølger Ja
  Lygter medfølger Ja
  Lås medfølger Ja
  Varenummer 836.2021.78158, 836.2021.78160
  EAN 8592842172158, 8592842172172
 • Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.
 • Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, går vi hurtigst muligt i gang med at samle og klargøre cyklen i én af vores Design Cykler butikker. Så snart cyklen er 100% køreklar, sender vi cyklen med fragtmand - direkte hjem til dig!

  Levering af cyklen

  Din nye cykel leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2-7 hverdage.
  Fragtmanden kontakter dig forud for leveringen, for at aftale nærmere omkring leveringstidspunktet. Levering af cyklen vil ske i tidsrummet 8-16 på hverdage.
  Du har også mulighed for selv at afhente din cykel i en Design Cykler butik nær dig.

  Service og garanti

  Din service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikker. Når du har købt en ny cykel hos os, får du samtidig et GRATIS serviceeftersyn, som du kan benytte inden for 2 måneder (gældende fra leveringsdagen). Sammen med cyklen modtager du et garantibevis og et servicehæfte. Servicehæftet skal du medbringe, når cyklen skal til sit første serviceeftersyn.

  OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres desværre ikke, med mindre andet er opgivet.