Denne rejsetaske serverer gode muligheder for, at man funktionelt og trygt kan opbevare og transportere sine ting og sager. Denne dufflebag er lavet med et holdbart og vandtæt materiale i en faktor af IP67, hvilket gør den kl…
Læs mere
Vejl.: 1399,00
DKK 1.399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne rejsetaske serverer gode muligheder for, at man funktionelt og trygt kan opbevare og transportere sine ting og sager. Denne dufflebag er lavet med et holdbart og vandtæt materiale i en faktor af IP67, hvilket gør den klar til kamp mod vejrets strabadser. Rejsetasken har også skrevet komfort ind, ved at have smarte lommer og lynlåse til en optimal opbevaring af sine ting og sager. Dette ses desuden også med skulderstropper og et sløjfeanlæg til videre montering af andet på tasken.

Anvendelse
Denne dufflebag fra Ortlieb viser vejen frem, og skuffer ikke med sine specifikationer. Rejsetasken kan benyttes i mange forskellige sammenhænge, hvor taskens skulderstropper og sløjfeanlæg spiller ind for en tårnhøj komfort til brugeren.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 60 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb giver et højt niveau af kvalitet med sine produkter, hvor komfort og funktionalitet ikke begreber der bliver sagt for sjov. Solide materialer og innovative teknologier er med til at give denne store kvalitet, hvilket også har givet en vis modstandsdygtighed overfor ethvert klima - hvilket også er noget firmaet har bestræbt sig efter. Dette har givet dem en flot plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne rejsetaske kan blot være, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 

EAN: 4013051024624

Ingen anmeldelser af dette produkt.