Denne rejsetaske holder fanen højt med et indhold på 40 liter, hvor solide specifikationer giver mulighed for en optimal transport og opbevaring af sine ting og sager. Rejsetasken viser sig yderst funktionelt med et slidstærk…
Læs mere
DKK 1.035,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne rejsetaske holder fanen højt med et indhold på 40 liter, hvor solide specifikationer giver mulighed for en optimal transport og opbevaring af sine ting og sager. Rejsetasken viser sig yderst funktionelt med et slidstærkt og vandtæt materiale i forholdet IP67. Derved kan selv det mest trælse vejr bare komme an, hvorved rejsetasken kan bæres i ethvert slags klima. Komforten er også essentiel i denne dufflebag, da funktionelle lynlåse og lommer kan gøre opbakningen til en nemmere øvelse. Derudover viser komforten sig også ved, at skulderstropper og sløjfeanlæg sørger for, at både montering af andet udstyr og nem transport kan forestå.

Anvendelse
Dufflebaggen fra Ortlieb virker opløftende med sine specifikationer, der kan hjælpe med en bedre oplevelse ved oppakning og transport af dette. Rejsetasken er anvendelig i flere forskellige situationer, hvor skulderstropper og et sløjfeanlæg gør anvendelsen komfortabel.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 40 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb kan vise sig yderst funktionelt som mærke, hvor kvalitetsstemte produkter giver brugeren et godt virkemiddel til sine oplevelser og præstationer. Produkterne er defineret af komfort og funktionalitet, hvor solide materialer og innovative teknologier også spiller ind. Dette har givet dem en flot plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle benytter sig af produkterne.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan holdes oppe med, at man tørrer rejsetasken over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051034555

Ingen anmeldelser af dette produkt.