Drikkedunke og flaskeholder m.m.

Cykelflasker og flaskeholdere til drikkedunke er uundværlige, hvis man cykler meget. Der findes mange billige drikkedunke, som man kan få smidt i nakken på diverse udsalg, men ofte bliver man rigtig ked at benytte sig af disse meget billige drikkeflasker, da de ikke holder tæt i længden. Hos Cykelpartner.dk finder du udelukkende drikkedunke af rigtig høj kvalitet, hvilket betyder, at du selvfølgelig altid får en drikkeflaske, som kan holde tæt, men desuden så får du også en drikkeflaske, som er fri for bpa og andre giftstoffer. Billige drikkeflasker og engangsflasker kan godt indeholde skadelige stoffer, som frigives i vandet og som kan få drikkedunken til at smage af plast.

Køb kvalitets drikkedunke


Drikkedunke af god kvalitet er selvfølgelig fri for alle former for skadelige stoffer og så er de lavet at smagsneutrale materialer, så dit vand ikke smager af andet end vand. Desuden så er gode kvalitets drikkeflasker lavet, så de er 100 % vandtætte og så de bliver ved med at være det. Du finder naturligvis overvejende cykelflasker i shoppen, men disse er også meget velegnede til brug som drikkeflaske til børn, som de kan have med i skoletasken eller have dem med til sport.

Billige cykelflasker

Cykelflasker kan fås i rigtig mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Her i shoppen kan du finde alt lige fra de helt billige cykelflasker og til nogle af de bedste og ikke de billigste på markedet. Der er drikkedunke i alle slags materialer lige fra billige plastik drikkedunke og til lette slagfaste cykelflasker i aluminium eller rigtige glas drikkeflasker. Uanset om du vælger en af vores billige drikkedunke eller om du gerne vil have en af de moderne design drikkeflasker, så får du altid gode holdbare flasker, som er fri for giftige og hormonforstyrrende stoffer og på varerne fremgår det også altid, hvilke skadelige stoffer, at man har testet cykelflaskerne fri for.

Flaskeholder til cyklen

Når man skal have en flaskeholder til sin cykel, så kan mange ting spille ind i forhold til, hvilken holder der dækker behovet bedst. Hvis man blot cykler til og fra arbejde, så kan det ofte være fint nok, at man bare køber en billig flaskeholder, men der kan være mange grunde til at undgå en billig flaskeholder.

Flaskeholder til børn

Hvis man skal bruge en flaskeholder til en børnecykel, så kan man med fordel kigge efter en flaskeholder, som ikke klemmer alt for hårdt om flasken, da børn ikke har lige så mange kræfter, som voksne har. Specielt når de skal have deres flaske op eller ind i flaskeholderen mens de cykler, så kan det være rigtigt svært for dem, at håndtere dette. Og barnet vil hurtigt blive træt af at skulle stoppe cyklen, hver gang at det skal have noget at drikke i særdeleshed, hvis cyklen bliver brugt til sport og måske endda til konkurrencebrug.

Lette flaskeholdere

Andre gange kan det være af betydning, hvor meget ens flaskeholder vejer. For den almindelige forbruger virker dette måske helt hen i skoven, men hvis man træner professionelt eller måske bare går rigtig meget op i sin cykling, så kan det være af stor betydning, hvad vægten er på en flaskeholder. På en cykel skal der sættes rigtig mange ting på og for hver gang, at man skal montere noget, så lægger man ekstra vægt i cyklen og det ene med det andet render op og så er en lille forskel ikke kun lille mere i det samlede regnskab. Derfor bliver der lavet specielt lette flaskeholdere og mange af dem bliver lavet i carbon. Carbon er et specielt stof, som bliver brugt til rigtig mange cykeldele, da det er et forholdsvis stift materiale og specielt set i forhold til sin vægt.