Professionelle mekanikere med mange års erfaring! Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister som ved hvor vigtigt det er, at din racercykel er …
Læs mere

Dette serviceeftersyn er gyldigt to år fra købsdatoen.

Denne vare leveres med fragtmand - Leveringstiden er 2-7 hverdage Mere info

Vejl.: 399,00
DKK 399,00
Serviceeftersyn Racer
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Professionelle mekanikere med mange års erfaring!

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister som ved hvor vigtigt det er, at din racercykel er 100% i orden når du kører i høj fart på landevejene!  

Her hos Cykelpartner har du mulighed for at købe et grundigt serviceeftersyn af din racercykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt din cykel hos os. Eftersynet foregår på ét af Design Cyklers 5-stjernede værksteder. 

Et serviceeftersyn af din racer indeholder

  • Tjek af spænding i eger
  • Tjek af dæktryk
  • Justering af gear
  • Justering af bremser 
  • Kæde smøres
  • Bevægelige dele smøres
  • Tjek af slør i lejer
  • Opdatering af DI2 system, såfremt cyklen har dette
  • Opgørelse over eventuelle dele der trænger til en udskiftning

Hvordan anvender du gavekortet?

Når du har gennemført en ordre med et serviceeftersyn, vil du umiddelbart efter ordreafgivelse, modtage et bevis på tilgodehavende af et serviceeftersyn. Dette bevis kan du anvende direkte fra din mobiltelefon via en QR-kode eller du kan printe den og medbringe den i papir-format.

Bestilling af eftersynet skal foregå via dit lokale Design Cykler værksted og kan ske både via telefonisk kontakt og via fremmøde i butikken. 


Køb din racercykel her


 

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er, at din cykel er 100% i orden!

Her hos Cykelpartner.dk og Design Cykler kan du købe et grundigt serveeftersyn af din cykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt din cykel hos os, for at gøre brug af dette tilbud.

Læs mere om serviceeftersynet her

EAN: 5712934014309

Ingen anmeldelser af dette produkt.