Professionelle mekanikere med mange års erfaring! Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er at din cykel er 100% …
Læs mere

Dette serviceeftersyn er gyldigt to år fra købsdatoen.

Denne vare leveres med fragtmand - Leveringstiden er 2-7 hverdage Mere info

Vejl.: 349,00
DKK 349,00
Serviceeftersyn Citybike
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Professionelle mekanikere med mange års erfaring!

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er at din cykel er 100% i orden, uanset om du bruger den til at pendle til og fra arbejde eller studie eller om du kun cykler en sjældent gang. 

Her hos Cykelpartner har du mulighed for at købe et grundigt serviceeftersyn af din cykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt din cykel hos os. Eftersynet foregår på ét af Design Cyklers 5-stjernede værksteder. 

Et serviceeftersyn af din citybike indeholder

  • Sikkerhedstjek af lovpligtige reflekser
  • Tjek af eger
  • Tjek af dæktryk
  • Justering af gear
  • Tjek af bremser
  • Kæde opstrammes (indvendig gear) og smøres
  • Bevægelige dele smøres
  • Tjek af slør i lejer
  • Opgørelse af eventuelle dele der trænger til udskiftning

Hvordan anvender du gavekortet?

Når du har gennemført en ordre med et serviceeftersyn, vil du umiddelbart efter ordreafgivelse, modtage et bevis på tilgodehavende af et serviceeftersyn. Dette bevis kan du anvende direkte fra din mobiltelefon via en QR-kode eller du kan printe den og medbringe den i papir-format.

Bestilling af eftersynet skal foregå via dit lokale Design Cykler værksted og kan ske både via telefonisk kontakt og via fremmøde i butikken. 

 


 

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er, at din cykel er 100% i orden!

Her hos Cykelpartner.dk og Design Cykler kan du købe et grundigt serveeftersyn af din cykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt din cykel hos os, for at gøre brug af dette tilbud.

Læs mere om serviceeftersynet her

EAN: 5712934014330

Ingen anmeldelser af dette produkt.