Professionelle mekanikere med mange års erfaring! Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er, at en cykel er 100% …
Læs mere

Dette serviceeftersyn er gyldigt to år fra købsdatoen.

Denne vare leveres med fragtmand - Leveringstiden er 2-7 hverdage Mere info

Vejl.: 299,00
DKK 299,00
Serviceeftersyn Børnecykel
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Professionelle mekanikere med mange års erfaring!

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er, at en cykel er 100% i orden! Og særligt en børnecykel, da den skal bære rundt på det mest dyrbare vi har.   

Her hos Cykelpartner har du mulighed for at købe et grundigt serviceeftersyn af dit barns cykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt cyklen hos os. Eftersynet foregår på ét af Design Cyklers 5-stjernede værksteder. 

Et serviceeftersyn af en børnecykel indeholder

  • Sikkerhedstjek af lovpligtige reflekser
  • Tjek af eger
  • Tjek af dæktryk
  • Tjek af bremser
  • Justering af gear
  • Kæde strammes og smøres
  • Smøring af bevægelige dele
  • Generel efterspænding
  • Opgørelse over eventuelle dele der trænger til en udskiftning

Hvordan anvender du gavekortet?

Når du har gennemført en ordre med et serviceeftersyn, vil du umiddelbart efter ordreafgivelse, modtage et bevis på tilgodehavende af et serviceeftersyn. Dette bevis kan du anvende direkte fra din mobiltelefon via en QR-kode eller du kan printe den og medbringe den i papir-format.

Bestilling af eftersynet skal foregå via dit lokale Design Cykler værksted og kan ske både via telefonisk kontakt og via fremmøde i butikken. 

 

 


 

Vores lokale cykelmekanikere hos Design Cykler er yderst professionelle - og så er de samtidig passionerede cykelmotionister, som ved hvor vigtigt det er, at din cykel er 100% i orden!

Her hos Cykelpartner.dk og Design Cykler kan du købe et grundigt serveeftersyn af din cykel - uanset din cykels alder og model – og det er selvfølgelig ikke et krav, at du har købt din cykel hos os, for at gøre brug af dette tilbud.

Læs mere om serviceeftersynet her

EAN: 5712934014347

Ingen anmeldelser af dette produkt.