Varenummer: CSN-9722

Zefal Z-Liner dækindlæg - Racercykel 700 x 23-28c - Grå


.
89 DKK / STK
71,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Beskyttende og elastiske dækindlæg til din racercykel, så din træning eller konkurrencekørsel ikke bliver forhindret af en eventuel punktering. Dækindlægget kan give en funktionel beskyttelse mod slidtage og skarpe objekter, vha. en naturlig membran der skabes mellem dæk og slange.

  Anvendelse
  Dette smarte dækindlæg fra Zefal sørger for en stor beskyttelse under træning eller konkurrencekørsel, så du kan optimere din egen kørsel. Dækindlægget placeres nemt mellem dæk og slange, hvor det giver en beskyttelse til en dækstørrelse på 700c 23 - 28 mm. Når du skal montere dækindlægget anbefaler vi, at du benytter dig af den medfølgende anvisning.

  Specifikationer

  • 2200 mm
  • Dækindlæg til effektiv beskyttelse mod punkteringer.
  • Denne membran lægges mellem dæk og slangen.
  • Passer til dæk størrelse 700c 23 - 28 mm bred.
  • Sæt af 2 stk.

  Kvalitetsniveau
  Zefal holder niveauet oppe med deres produkter, der bringer elementære forudsætninger for din kørsel, så du kan opnå et højt præstationsniveau. Firmaet sælger verden over, hvor komfort, innovation og kvalitet er tænkt ind i produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Zefal.

  Vedligeholdelse
  Dækindlægget kræver som sådan ingen vedligeholdelse, men det er vigtigt at tjekke dæktrykket på dine hjul. Det er også vigtigt, at du tjekker dækkene for småsten og skør efter endt kørsel, da dette nemt kan punktere dækket.

 • Brand Zefal
  Produkt Dækindlæg
  Størrelse 700
  EAN 3420580007225
 • hans K.

  Utrolig fin betjening. Virker godt

  Henrik M.

  Lidt svært at montere, og har endnu ikke oplevet en punktering :-)

  Morten S.

  Dækindlæg er da bare umulige at ha med at gøre. Det første indlæg gik kun besværligt. Det sidste opgav jeg at få til at sidde ordentligt. Vedlagte instruktion hjalp ikke specielt.

  Anette B.

  Virker perfekt til antipunktering

  Mads R.

  Let at gå til. Virker godt

  Jørgen P.

  Godt tilfreds indtil nu er jeg ikke punkteret, kørt ca. 100 km.

  Christopher H.

  Købte disse dækindlæg i håb om at punkteringer var fortid. Selv små sten og lign. trænger uden problemer gennem den bløde plastic. Kan ikke anbefales.

  Palle F.

  Jeg er IKKE overbevist om effekten af disse indlæg - jeg kan trykke en tegnestift igennem uden den store indsats. Nuvel - de er monteret i de Schwalbe Marathon Greenguard jeg købte samtidigt (der allerede er punkteringsbeskyttelse i) så må vi jo se.

  flemming L.

  Alt iorden

  Henrik A.

  Genialt produkt

  Henrik F.

  Har endnu ikke punkteret, har prøvet indlægget på min gamle racer hvor det også virkede fint.