Giro Xar gør din cykeltur nem og behagelig, så du ikke bliver generet af din beklædning. Cykelblusen er lavet med Polartec Power Dry, der absorberer fugt og sved, så du ikke bliver kold. Trøjen har en løs pasform, der komplem…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Giro Xar gør din cykeltur nem og behagelig, så du ikke bliver generet af din beklædning. Cykelblusen er lavet med Polartec Power Dry, der absorberer fugt og sved, så du ikke bliver kold. Trøjen har en løs pasform, der komplementeres af et net med ventilationspaneler, så du kan blive holdt kølig undervejs. Blusen er desuden med en indbygget tekstil, så hurtigt og effektivt kan tørre cykelbriller af.

Anvendelse
Xar fra Giro henvender sig til rytteren på dirt og MTB, der har brug for en komfortabel og løstsiddende trøje. Cykelblusen er lavet med en løs pasform, så den passer til de fleste kropstyper.

Specifikationer

  • Giro Xar cykelbluse
  • Materialer body: 100 Polyester
  • Materialer på net delene: 90% Polyester og 10% elastik
  • Polartec Power Dry tekstil
  • UPF 25+ solbeskyttelse
  • Ventilation via net stykker
  • Indvendig aftørringsstykke til cykelbriller eller goggles

Kvalitetsniveau
Giro producerer produkter fyldt med komfort og funktionalitet til sine brugere, så den højeste præstation kan opnås. Dette har gjort mærket til en dominerende faktor på markedet, hvor de leverer til amatører såvel som professionelle. Firmaet forsøger at benytte sig af de seneste teknologier og materialer, så de kan hamle op med de bedste præstationer.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne cykelbluse ved lave temperaturer, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor levetid og specifikationer bliver bibeholdt. Det anbefales ikke, at tørretumble blusen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.