Denne lækre Aerofuel Medium steltaske fra PRO er lillebror til Aerofuel Maxi. Steltasken har stadig plads til et stort udvalg af ekstraudstyr og forplejning, hvilket især gør den velegnet til triatleter. Tasken skal monteres …
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne lækre Aerofuel Medium steltaske fra PRO er lillebror til Aerofuel Maxi. Steltasken har stadig plads til et stort udvalg af ekstraudstyr og forplejning, hvilket især gør den velegnet til triatleter. Tasken skal monteres på cyklens overrørm med velcro-stropper, der er placeret, så du også kan montere tasken andre steder efter behov. Steltasken har et stort rum og en mindre udvendig lomme til opbevaring, begge lukkes med lynlås.

Anvendelse
Denne steltaske fra PRO henvender sig hovedsageligt til triatleter, men er også brugbar for mange andre cyklister, der gerne vil have ekstra udstyr og forplejning med på cykelturen. Tasken passer til alle typer cykler, og kan placeres flere steder på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: Medium
  • Stor opbevaringsrum samt en lille ekstra lomme med lynlås
  • Tre velcor stropper
  • Materiale: Miljøvenligt og PVC-frit materiale.

Montering
Denne Pro Maxi Aerofule steltaske er med velcro strop montering lige til at spænde fast på blandt andet cyklens overrør. Fordelen ved velcro-montering er at du kan placere tasken efter dit eget ønske og hvor du har nemmest adgang til indholdet i denne taske.

Kvalitetsniveau
Steltasken er lavet et miljøvenligt PVC fri materiale, kraftige velcro stropper og ekstra lynlås lomme. Pro er kendt for pålidelige produkter i høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Denne steltaske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver den beskidt, kan den tørres over med en fugtig klud.

EAN: 8717009316910

Ingen anmeldelser af dette produkt.