Varenummer: 29251

BikePartner - Tanja - Cykeltaske til bagagebærer - Sort - 2 delt


 
219 DKK / STK
175,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Denne bagagetaske fra Konnix er designet i farverne sort og grå, med 2 bagudvendte reflekser samt 2 reflekterende logoer på hver side. Tasken er med 2 sidetasker, som er inddelt i 3 rum i hver side med lynlås, hvor et dækken går ud over lynlåsen, så vand ikke trænger ind. Taskerne er vandafvisende, men ikke vandtætte ved vedvarende regn.

  Anvendelse
  Konnix cykeltaske er specielt velegnet til cykelferier, hvor du har brug for ekstra opbevaring. Tasken er vandafvisende, hvilket kan være en fordel, i det danske sommervejr. Begge sidetasker har 3 rum, 2 udvendige rum ovenpå hinanden og et bagudvendt. Det store inderste rum på siden er: Bredde 12 cm., Længde 30 cm., højde 30cm. Det udvendige rum på denne måler: Bredde 6 cm., længde 20 cm., højde 28 cm. og det lille bagud vendte: Bredde 6 cm., længde 12 cm. og højde 14 cm.

  Specifikationer

  • Model Konnix 2-delt
  • Farve: Sort/grå
  • Vægt: 800 gram
  • Vandafvisende
  • Reflekterende materialer
  • Reflekser

  Montering
  Siderne på tasken er afstivede, så det er lettere at sætte den solidt fast på bagagebæren, ved hjælp af stropper. Den anbefalede bredde på bagagebæren skal være mellem 12 - 15 cm. for at kunne bruge denne model.

  Kvalitetsniveau
  Konnix er fremstillet med et dækken henover samtlige lynlåse, hvilket medvirker til, at sikre at dine ting forbliver tørre på cykelturen. Tasken er fremstillet i et reflekterende materiale, samt at den er udstyret med 2 bagudvendte reflekser og 2 reflekterende logoer på siden, hvilket sikrer, at du nemt bliver set i mørket.

  Vedligeholdelse
  Konnix kræver ikke meget vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt kan den sagtens tørres over med en fugtig klud.

 • Brand Bike Partner
  Produkt Cykeltaske
  Farve Sort
  Vandafvisende Ja
  EAN 5707865122216
 • Jørgen L.

  Rigtig fine og rummelige cykeltasker. Dog ikke vandtætte.

  Philip N.

  Fantastisk taske, god regntæthed, solide lynlåse. Stropperne kan godt være lidt længere - det gav mig problemer ved påsætning. Hurtig levering uden problemer (10/10 service)

  Pia T.

  Meget tilfreds med varen. Og især servicen ang. levering er i top. Pakken leveret allerede dagen efter👍🏽 God og hurtig service

  Henrik G.

  Fine varer og hurtig levering 😜

  Barbara S.

  Fint, har indfriet mine forventninger. Hurtigt levering. Alt i alt super!

  Carina T.

  Super fede cykeltasker som lever op til mine forventning samt god kvalitet.

  Mikael K.

  Super cykeltaske med mange rum; nemme at sætte på cyklen, og håndtaget i midten gør, at de er nemme at tage af igen og bære rundt på! Eneste anke er de små lommer bagerst, som er besværlige at få lynet i. OBS: Tjek dimensionerne, taskerne var mindre end jeg havde forestillet mig - lidt bredere end A4 størrelse i de store rum.

  Bjarne .

  Super fint produkt, lever op til vores forventning, er taget i brug og leveringen skete dagen efter bestilling super fint, kommer helt sikkert til at bruge jer igen

  Kristian G.

  Et par rigtig gode cykel tasker masser af plads 6 rum i alt.

  Poul A.

  Hurtig levering men tasken er næsten umuligt at fastgøre på siden af cyklen så tasken sidder fast under kørslen.

  finn R.

  Virker fine. Ikke prøvet endnu. Super hurtig levering. Tak for det

  Michael D.

  Rigtig fine tasker. Lidt svært at få spændt dem fast på indersiden men ellers fine til prisen.

  Søren P.

  Go' til prisen. Kunne godt ønske at man havde skippet det lille rum i den ene side og gjort det store rum større. Nem at montere.

  Niels E.

  Rigtigt godt køb til prisen