Varenummer: 4737259

Reelight magnet baglygte SL520 Splitmodel med back up


.
219 DKK / STK
175,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Magnet cykellygte som du kan montere på sadelpinden på din cykel. Dette giver mange fordele og ses væsentlig bedre af bilisterne da den sidder højere end de fleste magnet lygter på markedet. SL 520 er med backup system så lygten også blinker når du holder stille og en helt ny type kondensator som er med et nyt spolesystem, som er mindre følsom over for afstanden til magneterne og den genererer mere strøm. SL520 har indbygget refleks og blinker mens du cykler. Antallet af blink afhænger af hvor hurtigt du cykler. Ved normal hastighed på 20 km/t blinker lygten 300 gange i minuttet. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljø venlig, som en dynamolygte, blot uden modstand.

  Anvendelse
  SL520 fra Reelight giver et godt og synligt lys således, at man kan være tryg og sikker ved færdsel i trafikken. Dette gøres endda helt uden batterier og med en smart kondensator. Baglygten kan benyttes på de fleste cykler, hvor der dog er et krav om en maksimal diameter på 44 mm til spændebåndet. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

  Specifikationer

  • Baglygte med back up
  • Ledningen er ca. 48 cm
  • Spændebåndet til sensor har en diameter på højest 44 mm
  • Mål: 50 x 50 x 23 mm
  • Godkendt af Dansk Varefakta Nævn
  • Indhold:
   • 1 baglygte (Rød)
   • 2 magneter
   • Beslag til montering

  Montering
  En montering af denne kræver blot, at du nøje følger den medfølgende monterings- og brugsanvisning. Til monteringen bør man bruge en skruetrækker og en svensknøgle for bedste montering.

  Kvalitetsniveau
  Reelight viser sig fra sin bedste side med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er yderst kvalitetsstemt i produkterne. Dette giver en udredning og en løsning af kundens problemer og mangler med cyklen i hverdagen, så de kan blive løst på bedste vis. Kunden kan derfor være tryg ved solide materialer og sikre designs.

  Vedligeholdelse
  En vedligeholdelse kan blot ske ved, at man tørrer baglygten over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være ideelt, at man efterspænder magneterne for en ordentlig stabilitet.

 • Brand Reelight
  Produkt Magnetlygte
  Genopladelig Nej
  EAN 5708441305214
 • Søren K.

  Let at montere, men vil ikke blinke videre når cyklen holder stille.

  Henrik D.

  God lygte. Sidder ikke udsat. Blinker også når man holder stille. Altid lys på. Fri for at glemme lygterne. Fri for at løbe tør for batterier. Kunne forestille mig, nogle vil finde det lidt svært at montere den. Jeg regnede selv med det var nemmere. Selve lygteglasset virker ikke alt for solidt, men hvad ved jeg?

  Klaus T.

  Den nye generation af magnet lygter er: nemme at monterer og er så godt gennem tænkt at de kan monteres på de fleste cykler! De blinker meget kraftigt, MEN de blinker ikke så hurtigt (kan muligvis forbedres med en ekstra magnet), holderen til baglygten er lidt spinkel, og på nogle få cykler kniber det måske med at få generator delen tæt nok på magneterne! K.T.V.