1 anmeldelser
Her får du en fiks lille Alpha forlygte fra Abus, der er nem at montere på din cykel ved hjælp af den medfølgende universalholder. Lygten gør dig synlig i trafikken, så du kan færdes sikkert. Den lever naturligvis op til alle…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en fiks lille Alpha forlygte fra Abus, der er nem at montere på din cykel ved hjælp af den medfølgende universalholder. Lygten gør dig synlig i trafikken, så du kan færdes sikkert. Den lever naturligvis op til alle krav, og er dermed lovlig.

Anvendelse
Du kan bruge denne Alpha forlygte fra Abus på alle typer af cykler. Lygten har to forskellige lysindstillinger, og kan f.eks. monteres på styret eller forgaflen ved hjælp af den universelle holder, der følger med pakken.

Specifikationer:

  • 5 dioder
  • Konstant eller blinkende lys
  • Batterier: 2 stk. AAA 1,5V (Inkl.)
  • Universalholder
  • Brændetid: Op til 15 timer ved fast lys
  • Brændetid: Op til 30 timer ved blinkende lys

Montering
Monteringen foregår ved, at man bruger det medfølgende, universelle beslag. Dette vil sørge for en hurtig og nem montering, helt uden brug af cykelværktøj.

Kvalitetsniveau
Denne fikse lille baglygte fra Abus har fem dioder og to forskellige lysindstillinger. Den holder batteri i op til 30 timer alt efter valget af indstilling.

Vedligeholdelse
Lygten kræver intet særligt vedligehold. Sørg blot for at skifte batterier efter behov.

EAN: 5705532035609

01-02-2019
super god lygte til en skarp pris