Med Kryptonites Kryptoflex-wirelås får du en multi-anvendelig wirelås på 120 cm, som du bl.a. kan bruge til at låse din cykel fast til små træer, cykelstativer og lygtepæle. Wirelåsen kan bl.a. anvendes sammen med fastmontere…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 109,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Kryptonites Kryptoflex-wirelås får du en multi-anvendelig wirelås på 120 cm, som du bl.a. kan bruge til at låse din cykel fast til små træer, cykelstativer og lygtepæle. Wirelåsen kan bl.a. anvendes sammen med fastmonterede cykellåse, U-låse eller ringlåse generelt. Bemærk at denne wire ikke kan bruges alene, da den ikke har en låsefunktion.

Anvendelse
Denne wire er forsynet med et øje i begge ender, så den kan anvendes i kombination med cykellåse eller sammen med en hængelås. Hvis du har nogle løse genstande, som du ønsker at sikre mod brugstyveri er wiren også anvendelig. Med en længde på 120 cm er den ideel som supplement til an almindelig cykellås, idet du kan fastgøre din cykel til f.eks. et træ.

Specifikationer

  • Kryptonite Kryptoflex 410 double loop cable
  • 10mm kragfig stålwire som er klip sikret
  • Vinyl betrykket for bedre beskyttelse
  • Længde 120 cm.
  • Lifetime warranty
  • Vægt: 320 gram

Kvalitetsniveau
Som med andre cykellåse fra Kryptonite får du her et kvalitetsprodukt, der leverer høj sikkerhed. Denne lås er omfattet af Kryptonites egen livstidsgaranti, som du kan læse mere om på Kryptonites hjemmeside. Vi anbefaler, at du bruger denne wire i kombination med en forsikringsgodkendt cykellås.

Vedligeholdelse
Denne wire kræver ingen særlig vedligeholdelse.

EAN: 720018210818

Ingen anmeldelser af dette produkt.