4 anmeldelser
Stilfuld Basil Cento Alu cykelkurv fremstillet i stærkt og hårdført aluminium. Cykelkurven skal placeres på cyklens bagagebærer, hvor denne fastmonteres med de medfølgende beslag og skruer. Cykelkurven har en god størrelse, h…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 429,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Stilfuld Basil Cento Alu cykelkurv fremstillet i stærkt og hårdført aluminium. Cykelkurven skal placeres på cyklens bagagebærer, hvor denne fastmonteres med de medfølgende beslag og skruer. Cykelkurven har en god størrelse, hvor der er plads til bl.a. en stor rygsæk.

Anvendelse
Cykelkurven er fremstillet i et flot design, hvor de høje kanter gør, at du nemt kan opbevare større ting i cykelkurven uden problemer. Udformningen gør den nem at montere bag på din cykel, hvor den ikke vil være til gene for hverken sadlen eller dig, når du sidder på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Sølv/alu
  • Mål: 45 x 33 x 21 cm
  • Materiale: Sølvlakeret stål
  • Beslag til montering medfølger
  • Til montering bag på cyklen
  • Monteres på langs af bagagebæreret

Montering
Beslag og komponenter medfølger til montering af denne cykelkurv således, at det kan foregå under optimale forhold med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Basil Cento aluminium cykelkurven har en flot farve, som passer til stort set alle damecykler. Dertil er designet stilfuldt og praktisk, hvor de høje kanter samt stålets høje styrke sikrer, at cykelkurven kan anvendes til forskellige praktiske ting. Fastmonter den med de medfølgende beslag, og så sidder cykelkurven solidt fast.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen form for vedligeholdelse. Du kan med fordel tørre den af, hvis den er blevet beskidt, og dertil kan det være en god idé at smøre skruerne ind fra tid til anden.

EAN: 8715019111884

26-01-2019
Varen beskrivet korrekt (mål og material) på hjemmeside. Pakken kommet 2 dage efter bestiling.Cykelkurv Basil Cento Alu er i god kvalitet.Tanja
14-08-2018
Rigtig fin kurv ig god størrelse. Desværre er skruer/spæneskiver i materiale der kun må anvendes indendøres så de vil ruste meget hurtigt. Jeg har derfor selv måtte købe rustfri dele. Ville være fint his det fulgte med. Men kurven i sig selv er super lækker.
03-08-2018
super
25-09-2017