Basil Cento cykelkurven er udviklet i Rattan flet, der hurtigt definerer denne flotte cykelkurv fra Basil. Kurven er ideel til montering på bagagebæreren, hvor indkøb og bagage nemt kan opbevares og transporteres. Selve cykel…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Basil Cento cykelkurven er udviklet i Rattan flet, der hurtigt definerer denne flotte cykelkurv fra Basil. Kurven er ideel til montering på bagagebæreren, hvor indkøb og bagage nemt kan opbevares og transporteres. Selve cykelkurven måler 33 cm bred, 21 cm høj og 48 cm lang således, at den er kompakt og sikker, og dermed ikke vælter til siden under kørsel.

Anvendelse
Cento cykelkurv fra Basil holder cyklistens muligheder for stilrenhed og opbevaring oppe. Cykelkurven er anvendelig på de fleste cykler, der har en størrelse på 26". Kurven åbner op for mange muligheder ved, at skulle monteres på langs. Dermed bliver den heller ikke stjålet så nemt.

Specifikationer

  • Farve: Brun
  • Vægt: Ca. 1925 gram inklusiv beslag
  • Leveres inklusiv monteringsbeslag
  • God afstivning
  • Længde: 48 cm
  • Højde: 21 cm
  • Bredde: 33 cm

Montering
Cykelkurven monteres nemt på bagagebæreren af cyklen, hvor det medfølgende beslag bruges til at spænde kurven fast.

Kvalitetsniveau
Basil giver brugeren mange muligheder for benyttelse af cykeludstyr, da de har en bred vifte af cykeldele, der alle har komfort og funktionalitet inkorporeret i produkterne. Dette har givet dem et verdensomspændende salg, og talrige, tilfredse kunder. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
Cykelkurven behøver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8715019200182

Ingen anmeldelser af dette produkt.