4 anmeldelser
Denne stilfulde Cento-cykelkurv fra Basil er fremstillet i stærkt og hårdført aluminium, så kurven kan holde til al salgs vejr. Cento-kurven skal monteres på cyklens bagagebærer og alle skruer og beslag, der er nødvendige med…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne stilfulde Cento-cykelkurv fra Basil er fremstillet i stærkt og hårdført aluminium, så kurven kan holde til al salgs vejr. Cento-kurven skal monteres på cyklens bagagebærer og alle skruer og beslag, der er nødvendige medfølger naturligvis. Cykelkurven har en god størrelse og kan f.eks. rumme en stor rygsæk.

Anvendelse
Cykelkurven er lavet i et flot og stilrent design med høje kanter, der gør det muligt, at opbevare større ting i kurven uden problemer. Kurvens udformningen gør den nem at montere bag på din cykel, uden at den er til gene for dig under på- og afstigning eller mens du sidder på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Montering: På langs af bagagebæreret
  • Materiale: Aluminium
  • Alle beslag til montering medfølger
  • Størrelse: 45x33x21 cm
  • Maksimal last: 10kg

Montering
Monteringen af denne foregår blot ved, at man benytter sig af de medfølgende beslag til en eventuel montering. Dette kan ske med hjælp af en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Basil Centos klassiske sorte farve egner sig til både dame- og herrecykler. Oveni dette er designet stilfuldt og praktisk, og kurvens høje kanter og det stærke stål giver cykelkurven en lang række anvendelsesmuligheder. Kurven fastmonteres med de medfølgende beslag, hvorefter den sidder solidt fast.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen form for vedligeholdelse. Du kan med fordel tørre den af, hvis den er blevet beskidt, og dertil kan det være en god idé at smøre skruerne med olie fra tid til anden.

EAN: 8715019111891

29-07-2019
Fin kurv, meget rummelig. Solid monteringsbeslag
05-12-2018
18-04-2018
er blevet monteret smart
15-04-2018
Fremragende, let at montere - i hvert fald på min bagagebærer.