Varenummer: 1110049501

Schwalbe Marathon GreenGuard Tråddæk - 700x23C (23-622)


 
219 DKK / STK
175,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Schwalbe Marathon med GreenGuard punkteringsbeskyttelse, refleks på dæksiderne og Schwalbes Endurance gummiblanding som giver en lang holdbarhed. Dækket har gode All Round køreegenskaber. Kombinationen af GreenGuard og 67 EPI karkasser giver en fremragende beskyttelse og høj smidighed.

  Anvendelse
  Anvendes primært til daglig cykling på hård underlag, asfalt og fliser og er beregnet til almindelige cykler som City Bike og Tour cykler.

  Specifikationer

  • Schwalbe Marathon cykeldæk
  • Størrelse 700 x 23c (23-622)
  • GreenGuard punkteringsbskyttelse
  • Farve: Sort med refleks på dæksiderne
  • Twin dæksider, som er med et ekstra gummilag på dæksiderne, som beskytter mod snitskader og sikrer en ensartet farvning
  • Dæk tryk 6,0 - 9 BAR - 85 - 130 PSI
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket
  • Vægt 430 gram

  Montering
  Monteringsguide kan du hente her.

  Kvalitetsniveau
  Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

  Vedligeholdelse
  Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

   

   

 • Brand Schwalbe
  Produkt Kanttrådsdæk
  Anvendelse Citybike
  Farve Sort
  Størrelse 700
  Tubeless ready/easy Nej
  Dæktype Almindelig/kanttråd
  Bredde 23c
  ETRTO 23-622
  EAN 4026495849999
 • Palle J.

  Virker solide og rigtige mod punkteringer

  Per J.

  Super godt dæk til vinterraceren. Ingen punkteringer i kulden. Dag til dag levering. Klasse.

  Kaj B.

  Var lige blevet træt af punkteringer, så prøver lige med disse dæk. Levering var helt perfekt og super hurtigt. Dækkene blev straks monteret uden problemer. Har kørt en uge nu uden problemer så det lover godt. Er således meget godt tilfreds både med handlen og med de nye dæk.

  John R.

  Fine varer - hurtig ekspedition - alt i alt en super service.

  Oleks S.

  Imponerende hurtig levering (bestilt lørdag, leveret ved frokosttiden mandag), udmærket dæk.

  Miguel L.

  Jeg bestilte punktere fri"vitoria dæk " men De anbefalede Schwalbe Marathon dæk.... Og jeg så derefter punkterefri dæk TEST og de de viste ,at den dæk de. anbefaldede var en af de dårligste....og Vittoria dæk var den allerbedste . jeg krydser fingre nu ..håber at dækerne kan holde men jeg tvivler ....

  Jesper D.

  Hurtigt og præcist.

  Frank B.

  Super dæk, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har rundet 5.700 km på mine dæk, og har endnu den første punktering til gode.

  Jan &.

  Goddag Tak for vere og hurtig levering På forhånd tak MVh Jan Sliwinski

  Robert D.

  Hej. Jeg monterede dette dæk samme aften jeg modtog det og allerede dagen efter var det punkteret. Det viser sig at der er en lille skarp sten (på størrelse med hullet i en mønt) der har boret sig ind i trædefladen og skåret sig direkte igennem "punkteringsbeskyttelsen". Dette dæk er ikke pengene værd, hvis du håber at beskytte dig mod punktering.

  bent T.

  Super dæk til prisen

  Poul-Erik V.

  ET RIGTIGT GODT VINTER DÆK.

  Per S.

  Flot , hurtig levering, men de er ikke afprøvet p.t.😃

  Stig M.

  forholdsvis meget mønster, men ruller stadig rigtig fint. Velegnet til pendler-raceren. Refleksstriberne eliminerer behovet for irriterende reflekser i egerne.

  jacob O.

  Super gode dæk til vinter kørsel

  Frank S.

  Er altid tilfreds med varer leveret fra Cykelpartner, + den altid hurtige levering.

  Michael K.

  Meget go´e dæk. Kører rent faktisk med et par lige nu, men man ved jo ikke hvornår de skal skiftes, så derfor bestilte jeg dem her.

  Palle F.

  112% iorden dæk til raceren

  Rune M.

  Dejlige dæk til hårde overflader

  Snorre B.

  Virker solide, selvom det først viser sig efter nogen tid. De var ret svære at få på fælgen. Ikke så meget til sidst, når man skal have presset kanttråden ind over fælgkanten men mere i starten, hvor dækket havde tendens til at være meget levende. Her var en 7-8 hænder gode til at holde dækket inde i fælgen. Lidt bøvlet... Når først de sad, sad de godt og skulle ikke rettes på for at sidde lige. Hvis de holder punkteringerne fra døren, har jeg fundet hele familiens nye dæk!

  jan R.

  dæk svarer til beskrivelse meget tilfreds

  Torben S.

  Nyt produkt her på siden og meget anbefalelsesværdigt. Køre super fint og med godt vejgreb. Eneste ulempe er at mønstret giver større rullemodstand men det opvejes af vejgreb og punkteringsbeskyttelsen. Kan godt være lidt svært at monterer første gang, men en systematisk pakning af dækket omkring fælgen giver resultater.