Dette "G-One Bite" dæk fra Schwalbe, fungerer ganske godt på asfalt - men hvis du virkelig vil mærke dækket præstere, så skal du køre offroad. G-One Bite er nemlig endnu mere klar til terræn, end sine søsterdæk. Det åbne dækm…
Læs mere
Vejl.: 469,00 Før 349,00
DKK 279,20
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette "G-One Bite" dæk fra Schwalbe, fungerer ganske godt på asfalt - men hvis du virkelig vil mærke dækket præstere, så skal du køre offroad. G-One Bite er nemlig endnu mere klar til terræn, end sine søsterdæk. Det åbne dækmønster har store og stærke yderknopper, der giver G-One Bite en virkelig god stabilitet i sving, samt et virkelig godt greb i underlaget. Dæksiderne er lavet i MicroSkin, hvilket gør dækket særligt velegnet til tubeless-brug og dækkets inderside er produceret af et særligt krydsvævet micro-materiale, der er meget let og samtidig øger beskyttelsen mod snitskader og gør dækket helt lufttæt.

Anvendelse
Du kan anvende dette Schwalbe foldedæk til gravel- og mountainbike. Dækket passer til 27" hjul og er egnet til brug på stier med hård bund, som f.eks. i skoven og på andre hårde underlag. Dækket fungerer helt eminent i kuperet terræn og er desuden gjort klar til tubeless brug.

Specifikationer

  • Schwalbe foldedæk model G-One Bite Evolution Line
  • Størrelse 27,5x1,50 (40-584)
  • Godkendt til elcykler 25 km/t
  • OneStar gummiblanding som er speciel udviklet til Schwalbe One. Baseret på en ny Polymer med god punkteringsbeskyttelse der gør det muligt at reducere rullemodstanden drastisk.
  • Farve: Sort
  • MicroSkin dæksider som gør dækket særligt velegnet til tubeless brug
  • TL Easy: Dækket er let at konvertere til tubeless
  • Dæktryk 3,0 - 5,0 BAR (45 - 70 PSI)
  • Vægt 420 gram
  • 127 EPI (Ends Per Inch) Ender pr. tomme. Jo større dette tal er jo bedre kvalitet er dækket

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du sammenligner dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket hvor de øvrige konkurrenter opgiver tråde (TPI) i alle 3 lag således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4026495840958

Ingen anmeldelser af dette produkt.