Dette foldedæk fra Panaracer er et bevis på, at alsidighed og beskyttelse er ideelt i et cykeldæk, der skal bruges til at køre i hårde terræner. Foldedækket er karateriseret ved en naturlig gummiblanding, lavet med teknologie…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette foldedæk fra Panaracer er et bevis på, at alsidighed og beskyttelse er ideelt i et cykeldæk, der skal bruges til at køre i hårde terræner. Foldedækket er karateriseret ved en naturlig gummiblanding, lavet med teknologien "ZSG Natural Compund". Dette tilbyder en lav rullemodstand og et godt greb på vejen. En punkteringsbeskyttelse gives med det optimerende, "Anti-Flat Chasing", hvor et indlæg beskytter mod småsten og andre skader. For at tilføje en vis form for lethed og fleksibilitet, er et lag af "AX-a" også blevet tilføjet, så der derudover også gives en ydeligere beskyttelse til dækket.

Anvendelse
Gravelking fra Panaracer er det ideelle dæk til cykelrytteren, der har brug for et holdbart og slidstærkt dæk i hårde og grumsede terræner. Foldedækket henvender sig til Cross og Gravel, men kan også sagtens benyttes til MTB, hvor det også vil leve op til de stramme krav. Cykeldækket skal desuden pumpes med maksimalt 105 PSI.

Specifikationer

  • Model: GravelKing
  • God til gravel
  • Vægt: 240 gram
  • Farve: Sort
  • Foldedæk
  • 700X26C
  • ETRTO mål: 26-622
  • Anbefalet dæktryk: MAX 105 PSI

Montering
Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning. Hvis dækket kører med mindre luft end minimumsgrænsen risikere man, at dækket slår revner i siden samt at cyklen kører mere tungt.

Kvalitetsniveau
Panaracer er kendt for deres høje niveau, og meget pragmatiske syn når det kommer til cykeldæk. Komfort og funktionalitet er altid inkorporeret i produkterne, hvor det kommer til udtryk med smarte mønstre og robuste materialer. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Panaracer, der desuden har et verdensomspændende salg.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse ting øger risikoen for en punktering. Hold alt cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 4931253012068

Ingen anmeldelser af dette produkt.