1 anmeldelser
Duro Fixie Pops foldedæk til single speed cykler eller racer cykler. Dette dæk er specielt udviklet til Fixie single speed cykler, men kan naturligvis også anvendes på din racercykel. Dækket som mange har ventet på, er opbygg…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Duro Fixie Pops foldedæk til single speed cykler eller racer cykler. Dette dæk er specielt udviklet til Fixie single speed cykler, men kan naturligvis også anvendes på din racercykel. Dækket som mange har ventet på, er opbygget med en speciel compound som forøger dækkets robusthed og levetid.

Anvendelse
Dette dæk er lavet som foldedæk for at reducere vægten og forbedre smidigheden og dermed en hurtigere fremdrift.

Specifikationer

  • Vægt 420 gram.

  • Størrelse 700x24c (25-622)
  • Farve: Gul

  • Dækket er med 60 TPI. (Tråde pr. tomme.)

  • DuroShield punkteringsbeskyttelse

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Dækket er med DuroShield punkterings beskyttelse. Denne beskyttelse består af en 1 mm. tyk lag, som er lagt under selve slidbanen på dækket. Dette lag forbedrer punkterings beskyttelsen væsentligt og den måde hvorpå det er indbygget dækket, går ikke ud over dækkets egenskaber i sving og under opbremsning.

Vedligeholdelse
Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

EAN: 4016232049386

14-05-2013
Fede dæk, ser skide godt ud! Dog er dækkene ikke særlig bøjelige, hvilke gør det meget svært selv at montere dem, jeg måtte have en cykelsmed til at klare den for mig, men ellers er jeg meget tilfreds!