Dette Atredo dæk er udviklet til at give dig en optimal køreoplevelse, og samtidigt beskytte dig mod punkteringer på vejen. Dækket er udstyret med integreret punkteringsbeskyttelse, som er et 2,5 mm. indlæg der er støbt ind i…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette Atredo dæk er udviklet til at give dig en optimal køreoplevelse, og samtidigt beskytte dig mod punkteringer på vejen.

Dækket er udstyret med integreret punkteringsbeskyttelse, som er et 2,5 mm. indlæg der er støbt ind i selve dækket, lige under dækmønsteret. Indlægget gør det sværere for skarpe genstande som sten og glasskår, at arbejde sig ind i dækket og slangen.

Dækkets mønster er sporty og letrullende og giver dig maksimal fremdrift og minimal rullemodstand. Dækket har reflekssider, så du behøver ikke reflekser i egerne på din cykel.

Anvendelse
Dette Atredo dæk bør primært anvendes til daglig cykling på hårdt underlag, som asfalt og fliser og er beregnet til brug på almindelige sports- og racercykler.

Specifikationer

  • Farve: Sort med reflekssider
  • Kanttråd
  • Punkteringbeskyttelse: 2,5 mm. indlæg
  • Størrelse: 700 x 25c
  • Etrto: 25-622
  • Anbefalet dæktryk: PSI 80-100 / BAR 5,4-7,0

Kvalitetsniveau
Ved køb af disse Atredo dæk med punkteringsbeskyttelse, får du et kvalitetsprodukt til en super god pris.

Vedligeholdelse
Disse Atredo dæk kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse. Vi anbefaler dog, at du altid pumper dækket efter anvisningen, da et korrekt dæktryk minimerer rullemodstanden og giver dækket en længere levetid. På den måde sparer du både på energien og dine penge.

EAN: 8994242017334

Ingen anmeldelser af dette produkt.