1 anmeldelser
Denne Roto pumpe inflator til Co2 patroner er let at styre doseringen og trykket med. Denne pumpe er nem at have med på cykelturen da den ikke fylder meget, og giver dig mulighed for at pumpe dækket på turen…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne Roto pumpe inflator til Co2 patroner er let at styre doseringen og trykket med. Denne pumpe er nem at have med på cykelturen da den ikke fylder meget, og giver dig mulighed for at pumpe dækket på turen, hvis du skulle risikere at miste luft undervejs. Vær OBS på, at der skal tilkøbes Co2 patroner med gevind.

Anvendelse
Denne inflator anvendes til oppumpning af cykelhjul og passer til både racerventiler og autoventiler. Som standard er den forberedt til racerventiler og det eneste man skal gøre for at pumpe autoventiler, er blot at vende pumpepakningen om ved at løsne forskruningen på siden af inflatoren, tage pakningen ud og vende den om og dernæst samle den igen.

Specifikationer

  • Plast materiale med messing gevindstykke til patron
  • Længde: 55mm, bredde 38mm, tykkelse 20mm
  • Farve: Rød og sort
  • Vægt: 49 gram

Kvalitetsniveau
Roto pumpe inflatoren er fremstillet i et holdbart plastmateriale og vejer ikke mere end 49 gram. Dette er en god sikkerhedsforanstaltning så du har mulighed for at fortsætte turen, hvis dækket skulle miste luft mens du er på vejene.

EAN: 5714294000107

29-07-2019
Super fin inflator. Lukker snildt for luften, så der også er til at fylde efter