Disse bremsesko fra OnGear har en høj slidstyrke og er kompatible med et stort udvalg af fabrikater af bremsekløer. Bremseskoene passer bl.a. til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet indeholder 2 komplet…
Læs mere
Vejl.: 29,00
DKK 23,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse bremsesko fra OnGear har en høj slidstyrke og er kompatible med et stort udvalg af fabrikater af bremsekløer. Bremseskoene passer bl.a. til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet indeholder 2 komplette bremsesko inklusive skruer og mellemskiver.

Anvendelse
OnGear-bremseskoene er designet til at passe sammen med langt de fleste cykler, der har monteret mekaniske V-bremse kaliber. Skoens bremsegummi er lavet til at blive anvendt på aluminiumsfælge.

Specifikationer:

  • Sæt af to bremsesko
  • Type: V-bremse kaliber
  • Kompatibel med aluminiumsfælge
  • Passer både til for- og bagbremse
  • Passer til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude.
  • Længde på bremsegummi: 65 mm.

Montering
Bremseskoene har unbrako skruer, til hvilke der skal anvendes en 5 mm. unbrako nøgle under monteringen. Du kan med fordel påføre et par dråber olie på gevindene og skruerne før du begynder monteringen.

Vedligeholdelse
Bremseklodserne rengøres således, at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs. Derved opnår du en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes, når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

EAN: 5712934010332

Ingen anmeldelser af dette produkt.