2 anmeldelser
Zefal præsenterer her et yderst funktionelt og alsidigt pumpehoved, der kan levere med et præstationsniveau med sit multifunktionelle hoved, der både kan klare problemerne med dækket og med forskellige bolde. Multipumpen er l…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 75,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Zefal præsenterer her et yderst funktionelt og alsidigt pumpehoved, der kan levere med et præstationsniveau med sit multifunktionelle hoved, der både kan klare problemerne med dækket og med forskellige bolde. Multipumpen er lavet med et blødt og behageligt håndtag og med en robust konstruktion i termoplastik, der kan give en høj komfort. Boldpumpen kan desuden pumpe med et maksimalt lufttryk på 3 bar.

Anvendelse
Denne boldpumpe giver gode specifikationer således, at der gives en stor komfort til brugeren under en eventuel pumpning. Multipumpen kan benyttes til mange forskellige formål, da den er lavet med et multihoved, der både gør den funktionel til bolde, cykler og andet.

Specifikationer

  • Maksimalt lufttryk: 4 bar/ 58 psi
  • Passer til bolde, cykler mm.
  • Blødt håndtag
  • Fleksibel pumpning
  • Multifunktionelt pumpehoved
  • Kompatibel med Schrader og Presta
  • Materiale: Termoplastik

Kvalitetsniveau
Zefal har brugt mange år på at nå et niveau, hvor komfort og funktionalitet bliver præsenteret til brugeren på mest praktiske vis. Dette bliver gjort med brug af solide materialer og sikre teknologier hvorledes, at alle på ethvert niveau kan være med i kampen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Zefal.

Vedligeholdelse
Denne boldpumpe kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 3420583180017

17-06-2014
God vare, perfekt levering og betjening. Her er nogen, der ved, hvordan man laver internet-forretning
01-07-2013
Ok pumpe til prisen. Kratig nippel til bolde men mangler en slange til pumpning af bolde for at undgå at knække niplerne.