Trek Marlin mountainbikes - Hvilken model skal du vælge?

Trek Marlin serien tilbyder en række alsidige mountainbikes til både begyndere og øvede ryttere. Med et fokus på holdbarhed, ydeevne og værdi, er Marlin cykler et populært valg for dem, der ønsker at udforske stierne uden at sprænge budgettet.

Trek Marlin 4

  • Den mest prisvenlige model i serien, perfekt til begyndere og fritidsryttere. Den har et robust aluminiumsstel, mekaniske skivebremser og en komfortabel geometri.

Trek Marlin 5

  • En opgradering fra Marlin 4 med en bedre geargruppe, lettere hjul og en mere effektiv affjedring. Den er et godt valg for ryttere, der ønsker en cykel, der kan klare mere udfordrende terræn.

Trek Marlin 6

  • Denne model tilbyder en kombination af ydeevne og værdi med en let aluminiumsramme, en SR Suntour XCT forgaffel og et 1x10 drivsystem. Den er et godt valg for ryttere, der ønsker en cykel, der kan klare alt fra singletrack til grusveje.

Trek Marlin 7

  • En high-end Marlin model med en opgraderet RockShox Judy, 12 gear og hydrauliske skivebremser fra Shimano. Den er et godt valg for ryttere, der ønsker en cykel, der kan håndtere de mest udfordrende terræn.

Trek Marlin 8

  • Den topmodel i serien med en let aluminiumsramme, en RockShox Judy Silver forgaffel, 12 gear og hydrauliske skivebremser fra Shimano. Den er et perfekt valg for ryttere, der ønsker den bedste mulige ydeevne fra en Marlin cykel.

 

Forskellen på Trek Marlin modellerne

Funktion Marlin 4 - G2 Marlin 5 - G3 Marlin 6 - G3 Marlin 7 - G3 Marlin 8 - G3
Oplagt til Begyndere Begyndere / Let øvede Let øvede Øvede Avancerede
Stelmateriale Alpha Silver Aluminium Alpha Silver Aluminium Alpha Silver Aluminium Alpha Silver Aluminium Alpha Silver Aluminium
Forgaffel SR Suntour XCE SR Suntour XCT SR Suntour XCT RockShox Judy RockShox Judy Silver
Antal gear 7 9 10 10 12
Geargruppe Shimano Altus/Prowheel Shimano Cues/Prowheel Shimano Deore Shimano Deore SRAM SX Eagle
Bremser

Mekaniske skivebremser - Tektro MD-M280/281

Hydrauliske skivebremser - Tektro HD-M275/276 Hydrauliske skivebremser - Tektro HD-M275/276 Hydrauliske skivebremser - Shimano MT200 Hydrauliske skivebremser - Shimano MT200
Vægt (str M) 14.6 kg 15.1 kg. 14.5 kg. 14.6 kg. 14.3 kg.
Pris Fra 4.699 kr. Fra 5.199 kr. Fra 7.199 kr. Fra 8.299 kr. Fra 10.699 kr. 

 

Trek Marlin elcykel

Trek tilbyder også en række elcykler i Marlin serien. Disse cykler er udstyret med en Bosch elmotor, der giver dig ekstra kraft til at bestige bakker og udforske længere ruter. Elcyklerne er et godt valg for ryttere, der ønsker at nyde fordelene ved en mountainbike uden at skulle kæmpe så hårdt.

Trek Marlin 7 Step-Thru Electric Hybrid

Denne elcykel har en komfortabel Step-Thru ramme, en kraftfuld Bosch Performance Line CX motor og et 500 Wh batteri. Den er et godt valg for ryttere, der ønsker en alsidig elcykel, der kan bruges til både pendling og fritidskørsel.

Trek Marlin 8 Electric Hybrid Bike

Denne elcykel har en let aluminiumsramme, en kraftfuld Bosch Performance Line CX motor og et 500 Wh batteri. Den er et godt valg for ryttere, der ønsker en high-performance elcykel, der kan klare alt fra singletrack til grusveje.

Uanset om du er en begynder eller en erfaren rytter, er der en Trek Marlin cykel, der passer til dine behov. Med deres fokus på holdbarhed, ydeevne og værdi, er Marlin cykler et populært valg for mountainbikeryttere i alle niveauer.

Denne artikel er skrevet af:

Avatar

Nadja R. Dalgaard

Content

Udgivet:

Opdateret:


Nadja har arbejdet mange år i cykelbranchen og har et stort kendskab til vores produktsortimentet.