Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Stærk og robust bagagebærer fra Point, der giver gode forudsætninger for ekstra plads til den travle pendler. Bagagebæreren kan klare en maksimal belastning på op til 10 kg. og kan derfor bå…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Stærk og robust bagagebærer fra Point, der giver gode forudsætninger for ekstra plads til den travle pendler. Bagagebæreren kan klare en maksimal belastning på op til 10 kg. og kan derfor både klare strabadserne ved, at skulle købe ind eller transportere større objekter. Bagagebæreren er nem at montere, og er med til at gøre hverdagen nemmere for den gængse cyklist.

Anvendelse
Bagagebæreren er perfekt til cyklisten, der har brug for at skulle transportere en større oppakning. Bagagebæreren kan både gøre indkøbsturen nemmere, men kan også være med til at gøre transporten til skole nemmere. Bagagebæreren passer til sadelpinde med Ø25,4 - 31,8 mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort lakering
  • Passer til sadelpinde med Ø25,4-31,8 mm
  • Max belastning: 10 kg.
  • Materiale: Aluminium
  • Mål: 130 x 320 mm
  • Inkl. Quick Release

Montering
Bagagebæreren skal monteres på cyklens sadelpind. Monteringen på sadelpinden foregår med Quick Release, som gør både på- og afmontering nemt og simpelt. Bagerst på bagagebæreren er der plads til refleks eller en cykellygte, du som cyklist også kan blive set i trafikken.

Kvalitetsniveau
Point har en målsætning om altid at skulle levere god kvalitet. Mærket bryster sig af, at præsentere produkter der viser innovation, troværdighed og kvalitet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

Vedligeholdelse
Bagagebæreren behøver ingen vedligeholdelse, men kan blive tørret over med en våd klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.