2 anmeldelser
En stærk bagagebærer i aluminium med plads til lygte eller refleks bag på. bagagebærer er med 3 side stiver i hver side og der er klap til at fastholde bagage. Nederste del af bagagebærer benet kan indstilles i højden, så den…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

En stærk bagagebærer i aluminium med plads til lygte eller refleks bag på. bagagebærer er med 3 side stiver i hver side og der er klap til at fastholde bagage. Nederste del af bagagebærer benet kan indstilles i højden, så den kan tilpasses flere cykeltyper. Beslag til montering på cyklens stel følger desuden med.

Anvendelse
Denne bagagebærer kan nemt gøre din hverdag nemmere med sine specifikationer, hvor en eventuel transport og opbevaring af sine ting og sager kan ske på nemmeste vis. Bagagebæreren kan bruges på cykler med en hjulstørrelse på 26" - 28". Bagagebæreren kan desuden levere 2 indstillingsmuligheder i forhold til længden på benene. Her kan man justere mellem 33,2 cm og op til 38 cm.

Specifikationer:

  • Bagagebærer i matsort aluminium med stål klap til bagage
  • Max belastning 25kg.
  • Bredde på bagage delen: 13 cm
  • Længde på bagage delen: 32,5cm.
  • Længde på benene hvor der er 2 indstillings muligheder, målt fra underkanten af bagagebærer og til midten af bolt hul: 33,2 cm og op til  38 cm.
  • Bredde afstand mellem benene er 130 - 150mm

Montering af bagagebærer
Spændes fast på 4 punkter, 2 punkter for neden og 2 punkter øverst på hver side af cyklens stel hvor der er gevind ind i stellet. Er der ikke gevind i stellet så er der 2 spændebånd med, som monteres rundt om stellets bag gaffel skrårør, således at man kan fastgøre bagagebærer til disse. Skruer til beslag leveres med

Montering af lygte eller refleks
Der er plads til en baglygte eller en refleks bag på bagagebærer. Bemærk at bolt afstanden på lygten eller refleks skal være på 50 eller op til 80mm (målt vandret) eller 20mm målt på højkant, før den kan monteres.

Kvalitetsniveau
Point har i lang tid ført en solid værdipolitik om, at komfort og funktionalitet skal kunne leveres til alle niveauer i en god prisklasse. Dette bliver gjort med brug af gode materialer og sikre teknologier, hvor brugerens behov og mangler i hverdagen på cyklen er i centrum. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Point.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen er hurtigt overholdt ved, at man tørrer bagagebæreren over med en fugtig klud, når man opdager skidt og snavs på bagagebæreren.

EAN: 4016232020156

27-08-2017
Da er I kommet til at sende mig en cykelkurv i stedet for en bagagebærer og jeg venter stadigvæk på den og kontaktet Jer den 23. 08. 2017 og den er stadigvæk ikke kommet endnu.
22-11-2013
Beslag til montering på cyklens stel følger med. Disse beslag er alt-alt for små og jeg måtte smide dem væk - måtte lave nogle selv og det var ikke smart !!!