5 anmeldelser
Denne saksemodel er nem at montere, og så fylder den minimal i bagagerummet når den er foldet sammen. Holderen leveres med en sikkerhedssplit så du undgår, at den kan klappe sammen under brug. Cykelholderen er 54 cm. i udfold…
Læs mere
Vejl.: 279,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne saksemodel er nem at montere, og så fylder den minimal i bagagerummet når den er foldet sammen. Holderen leveres med en sikkerhedssplit så du undgår, at den kan klappe sammen under brug. Cykelholderen er 54 cm. i udfoldet tilstand og med 23 cm. lange arme. Det anbefales at spænde cyklerne fast med en strop eller lignende under transport.

Anvendelse
Cykelholderen kan bruges til maksimalt 2 cykler. Bemærk dog at holdearmene kun er 23 cm., og dermed kan det være lidt besværligt til 2 cykler. Hvis man vil være sikker på, at den kan tage 2 cykler anbefaler vi denne - klik her.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Lasteevne cykler: 2
  • Inkl. sikkerhedssplit
  • 54 cm. i udfoldet tilstand, med 23 cm. arme

Montering
Man placerer cykelanhængeren på trækket og skubber begge hovedarme til siden. Herefter presser man håndtaget i vandret position - gør det ovenfra med en flad hånd for at undgå at få den i klemme. Nu kan man så placere cyklen på den. Det er pligtigt at fæstne cyklen forsvarligt med reb, stropper eller lignende.

Sikkerhed og kvalitet
Da Cyklerne dækker for nummerpladen, skal der sættes en nummerplade på, da det er et lovkrav, at nummerpladen skal være synlig. Nummerpladen kan skaffes hos SKAT. Med denne saksemodel medfølger der en sikkerhedssplit, som skal sikre, at holderen ikke klapper sammen under brug.

Vedligeholdelse
Denne cykelholder kræver ikke meget vedligeholdelse, dog anbefales det, at den tørres over med en fugtig klud, hvis cykelstativet er våd eller beskidt, da den vil holde længere.

EAN: 8711293018918

22-09-2019
Lukkemekanisme er ikke til at åbne igen. Har ingen isolering på metal, så cykler hænger metal mod metal. Har kasseret den. Et sekundaprodukt.
17-09-2019
der er kun lige plads til to racer cykler og den skal have noget styrbånd eller anden form for beskyttelse på for ikke at ridse cyklerne. Kvalitet og den billige pris hænger nok lidt sammen. Jeg ville ikke købe igen.
13-08-2019
20-12-2018
Jeg går ud fra, at varen er i orden, men da den skal bruges som julegave er den ikke pakket ud endnu.
31-08-2017
Den passer ikke til vores træk - øv - kan ikke sendes retur da vi har prøvet at få den på trække.