Schwalbes Ice Spiker PRO som er det mest populære pigdæk til mountainbike. Med Ice Spiker PRO får du et dæk med hele 378 pigge bider sig godt fast i isglatte underlag. Dækket er opbygget med Wint…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 599,00 Før 429,00
DKK 386,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Schwalbes Ice Spiker PRO som er det mest populære pigdæk til mountainbike. Med Ice Spiker PRO får du et dæk med hele 378 pigge bider sig godt fast i isglatte underlag. Dækket er opbygget med Winter gummiblanding, som er særligt fremstillet til pigdæk, og RaceGuard punkteringsbeskyttelse som er et dobbelt Nylon lag der er bygget ind i selve dækkassen og giver god beskyttelse og bevarer dækkets fleksibilitet. Dæksider er af typen Lite Skin som er lette og tynde dæksider der giver reduceret rullemodstand og er vægtbesparende. Dækket er desuden med en 67 EPI karkasser som giver en fremragende let og fleksibel karkasse, som er mere modstandsdygtig over for beskadigelser.

Anvendelse
Vi anbefaler dette cykeldæk til anvendelse på isglatte overflader og på mountainbike med 27,5" hjul. Dækkets knopper er særligt udformet for at opnå et bedre grip i løst underlag og piggene sikrer høj stabilitet og grip på isglatte underlag.
Bemærk at disse pigdæk skal køres til for at sikre at piggene sidder ordentligt fast i dækkene og dette skal gøres på asfalt over en strækning på ca. 40 km idet der undgås hurtig acceleration eller hårde opbremsninger.
Dækkene kan uden problemer anvendes på normal vej også når der ikke ligger sne eller is, dog er dækkene mere støjende end dæk uden pigge.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 27,5x2,25 (57-584)
  • Dæktryk: 1,8 - 3,7 BAR/26 - 54 PSI
  • Antal pigge: 378
  • Dæktype: Tråddæk
  • Vægt: 1100 gram
  • 67 EPI (Ends Per Inch) Ender per tomme
  • Winter Compound gummiblanding
  • RaceGuard punkteringsbskyttelse
  • Lite Skin dæksider, som er lette og tynde dæksider der giver reduceret rullemodstand og er vægtbesparende

Montering
For montering se denne guide

Kvalitetsniveau
Alle Schwalbe dæk er utrolig nemme at montere, og de sidder perfekt på dit hjul. Bemærk at hvis du ønsker at sammenligne dette dæk og dens tråde (EPI) pr. tomme med dæk fra andre producenter, så angiver Schwalbe kun antallet i det ene lag i dækket, hvor andre angiver i TPI, som er alle 3 lag. Således skal du gange Schwalbes antal med 3 for at sammenligne disse tal.

Vedligeholdelse
Schwalbe anbefaler et dæktryk på 1,8 - 3,7 BAR/26 - 54 PSI. Sørg for at dækket er pumpet inden for det dæktryk, som vi har angivet. Dæktrykket bør kontrolleres jævnligt ca. hver 10. dag.

 

 

EAN: 4026495749893

Ingen anmeldelser af dette produkt.